Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Benim montaji servis yapti ve eski spoilerden bu biraz dana uzun o yuzden ayar yapilmazsa suda camin disina dogru akiyor iste cekerim bi video koyarim daha aciklayici olur ama oda youtubea yukle falan kasiyo ya Biz ayar mekanizması bulamadım valla montajı servisin yapması önemli değil adam bilmiyorsa fabrika yapsa yine olur böyle şeyler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Dur ben servise gidip ayarlatiyim onu o kadar alistimki su sıkmamaya aklimdan cikmisti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Bekliyorum sonucu, nasıl oluyomuş öğrende bende yapayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Bekliyorum sonucu, nasıl oluyomuş öğrende bende yapayım Tamamdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Sünger olayı bu şekilde: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 o sünger biraz da işçilikle alakalı sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Sünger olayı bu şekilde: Bu sunger bende siyah ve bunun gibi cikik yani sorun degil bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Benimkide siyahtıda onuda boyamışlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 (düzenlendi) Fıskıye olayı tamamen sans işi.bu zamana dek en az 30 tane montaj yapmışımdır. fakat bunların içinde en fazla yere fışkırtan 4 yada 5 tane çıkmıştır.onlarıda havya ile eriterek orjinal deliği kapatıp tekrar uygun yerden delik açarak çözdüm.tamamen sans işi.ford o fıskıyede standart bir açı koymamış.Focus'a özgü değil fiestada durum aynı Ocak 22, 2016 Galip Kandemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2016 Fiesta 3. stopunun fiskiyesini alip takiyorsunuz. Olmasi gereken yere fiskirtiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2016 Sende spor kırmızı (race red) spoiler yok değil mi ? Şeker kırımızı var galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap