nevzat erdönmez Oluşturma zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 21, 2012 arkadaşım bujinin yakıtı etkiliceğini söyledi böyle bişey varmı varsa 2002 1.6 comfort kullanıyorum en uyumlu buji ne olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Etkiler,gaza bastığın oranda silindir içine benzin göndermiş dahi olsan buji problemli ise yanma tam olmaz dolayısiyle daha fazla gaz basma ihtiyacı doğar,haliyle yakıtıda arttırır.Benim bildiğim bu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Etkiler diye biliyorum ben mekanik hakkında bilgim yok servisten sorun orijinal bujiler var kaliteli olanlardan taktırın derim 5 yerine 10 veripte... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 etkiler hemde çok.motorcraft azfs 22 c kodlu bujiyi kullanın orjinal bujisidir focus mk1 1,6 olanların Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Buji aşınmış, eskimiş olmasın yeter. Yeni alınacak bujilerin de motora uyumlu olması gerekir, marka veya buji özelliklerinideki fark performans ve tüketimde pratikte gözlenebiir bir değişiklik yaratmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yılmaz Şahin Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 arkadaşım bujinin yakıtı etkiliceğini söyledi böyle bişey varmı varsa 2002 1.6 comfort kullanıyorum en uyumlu buji ne olur? Selam Nevzat, bende geçen hafta 2002 1.6 Comfort aldım otomatik benzinli. Fullleme sonrası 100 Km yakıt testinde 11 LT çıktı. Yani 500 Kr dan fazla yakıyor neredeyse, sendeki durum nasıl? Yılda 10.000 Km yaparım gibime geliyor, tüpçü mü olsak ne? Ne dersin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
nevzat erdönmez
arkadaşım bujinin yakıtı etkiliceğini söyledi böyle bişey varmı varsa 2002 1.6 comfort kullanıyorum en uyumlu buji ne olur?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap