Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Varmı böyle bildiğiniz, arabada bizi coşturacak yerli yabancı, trance, mix, house, electro tavsiyeleriniz Göster (show)'i tıklayınız 01 – Gabry Ponte – Beat On My Drum 02 – Aggresivnes – Futurasia (Blazer remix) 03 – Serebro – Mama Lover 04 – Paul van Dyk feat Austin Leeds – Verano 05 – Tiesto and Wolfgang Gartner feat Luciana – We Own The Night 06 – Gilbere Forte – Say So (Freestyle) (2012) 07 – Eye Contact – Play It Loud 08 – Shakira – Addicted To You 09 – Sesa – Like This Like That (GreenLeto and Dj Arthur Lim remix) 10 – Tyga ft. Lil Wayne – Faded (2012) 11 – Delilah – Breathe (Emalkay remix) 12 – Usher – Scream 13 – Atozzio – Tender Love (Force MDs Cover) (2012) 14 – C (Chris) – Gravity (Prod. By Akilles) (2012) 15 – Jennifer Lopez – Let’s Get Loud (Wild Pistols remix) 16 – Mikey J ft. Mz Bratt, RoxXxan, Lady Leshurr, Amplify Dot, Baby Blue & Lioness – Rock The Mic (2012) 17 – Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall (Tune Brothers Bootleg) 18 – Audiophox and Rachel Kramer – What I Want (Asino di Medico Remix) 19 – T.I. ft. Young Jeezy – F.u.c.k Da City Up (2012) 20 – Jennifer Lopez & Pitbull – Dance Again 21 – Wiz Khalifa ft. Juicy J & Berner – G.F.U Gang (2012) 22 – Bei Maejor ft. Wale, Trey Songz, T-Pain & Nelly – Trouble (Remix) (2012) 23 – Sak Noel – Paso 24 – Drake ft. Mario, Lil Wayne, & Tyga – The Motto (Remix by ValonMusiC) (2012) 25 – Taio Cruz ft. Pitbull – There She Goes 26 – Adele ft. 50 Cent – Rolling in the Deep (DJay Rome Remix) (2012) 27 – Rick Ross – Spend it (Remix) (2012) 28 – Katy Perry and Christian Zanzu – Last Calling Night (Relanium Bootleg) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2012 teşekkür ederim hemen indiriyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Kaya Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 arkadaşlar arabada bu tür müzik dinlemek kazaya davetiye çıkartıyor. hızınızı en az 20-30 km daha arttırıyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 arkadaşlar arabada bu tür müzik dinlemek kazaya davetiye çıkartıyor. hızınızı en az 20-30 km daha arttırıyorsunuz. 20-30 yine iyidir abi arabesk dinleyip hızını ikiye katlayan tanıdıklarım var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Kaya Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 20-30 yine iyidir abi arabesk dinleyip hızını ikiye katlayan tanıdıklarım var zaten en az diyorum. dediğiniz gibi hızını iki katına çıkaranlar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Ama bu çok alakasız oldu bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Bunları bana rar.layıp atan kızla olur haha ne olur ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Dimtis dimtis müzik dinlemek hız artirmaz bence, bazı dengesizler haric Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Kaya Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Dimtis dimtis müzik dinlemek hız artirmaz bence, bazı dengesizler haric kendimden iyi biliyorum ki arabadaki çalan müzik benim hızımı arttırıp azaltıyor. bu insan psikolojisinde olan şeydir. marketlerde hareketli müzik çalmanın mantığında da bu vardır. son hız alışveriş. bu insan fıtratında olan bir şeydir. aksine anormallik değil doğallıktır. esas anormallik müziğin sesini ve camları açıp dımtıs dımtıs yapmaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Arabamda 1300Watt lik ses sistemi var, ben her türlü müzik dinliyoorum ana ağırlıklı olarak ensturmental ve piyano hareketli müzik benide costuruyo ama gaz pedalına asilmiyorum........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap