ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Flip cover veya protective cover diye geçen orijinal ürünler var. Arka kapağı söküp kapak ve ön kapak olarak takılıyor. Güzel bir şey çizilsede atar yenisini alırsın. Valla ben onlarada güvenmiyorum.En iyisi etrafını ve arkasını kaplayan kauçuk kaplamalar var telefonu biraz kalınlaştırıyor ama düşme durumlarında baya bir kurtarıcı oluyorki geçen gün abadan çıkarken sert şekilde betona düşürdüm sonuç hiçbirşey olmadı kabı sağolsun. Ekran içide kaliteli bir film yapıştırdınmı olduda bitti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Valla ben onlarada güvenmiyorum.En iyisi etrafını ve arkasını kaplayan kauçuk kaplamalar var telefonu biraz kalınlaştırıyor ama düşme durumlarında baya bir kurtarıcı oluyorki geçen gün abadan çıkarken sert şekilde betona düşürdüm sonuç hiçbirşey olmadı kabı sağolsun. Ekran içide kaliteli bir film yapıştırdınmı olduda bitti Doğrudur bu protective olan o cins birşey bir bak güzel geldi bana. Youtube da gördüm. Arkası aynı kapak gibi yanları bumper plastik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 s3 güzel telefon iphone gibi kalıpları yok, daha uyarlanabilir bir telefon hızlı, geniş ekran çok görsel kısa süre s3 kullandıktan sonra iphone 4 oyuncak gibi geldi ben s3'ü çok beğenmiştim.... iphone4'ü bırakıp s3 aldım fakat montumun cebinden yere düştü ve ekran gitti,((ekran 450-500 TL dediler düzen tutmazsa diye cesaret edip değiştirmedim)) iphone 4'ü kaç kez düşürdüm Allah bilir, birşey olmamıştı .... demek ki dört dörtlük telefon yok, s3 yurt dışı cihazıydı garantisi de olmayınca iphone 5'e döndüm; bu da doğan görünümlü şahin gibi çok ciddi bir değişiklik yok, daha hafif, daha ele oturan cinsten, 9-10mm daha uzun,, 1 mm kadar daha ince, daha hızlı... s3 düşünenler o kaba silikon kılıfları kullanamayacaklarını düşünüyorlarsa almasınlar, ultra ince kılıflarla veya kılıfsız kullanılacak bir telefon değil hassas, dayanıksız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Iphone akilli telefon bizimkiler cep bilgisayari. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Bazen Ferhatın biranda çıkıp YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO diye bagıracağını düşünüyorum nedense............ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 ben xperia s almasaydım kesin note 2 alırdım ama memnunum telefondan sadece aksesuar yok piyasada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 ben xperia s almasaydım kesin note 2 alırdım ama memnunum telefondan sadece aksesuar yok piyasada dogru yoldasın...semih kardeş eşimde U oglumda S var oglum mobil caddeden koruma kılıfı aldı güzel...ben cok seviyorum sonynn telefonlarını kendime de T alıcam ama gelmiycek sanırım...evet piyasa iphone ve galaxy III için çalışıyor sankim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap