Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Silecek en aşağıdaki konumda dururken , bir tık yukarı kaldırdım silecek kolunu ... tek bir kez hareket etti silecekler , hız en yavaş konumdaydı . uzun süre bekledim hareket olmayınca , en hızlı konuma getirdim ... yine bir kez çalıştı ama ardından hiç silmedi ...
silecek kolunu bir üst konuma getirdiğimde devamlı siliyor , yine bir üst konuma getirdiğimde de en hızlı silecek şeklinde çalışıyor ...
arabam 2007 model ghia ...
yağmur sensörü olması lazım diye biliyorum ? yani kendisinin silmesi lazım ... o olmadı .
e kısa ve kendimizin ayarladığı modda da çalışmıyor .
bu silecek kolunun farklı bir kullanım şeklimi var ? yoksa bozukmu ?
Soru
Nuri Oran
Arabamı yeni aldım biliyorsunuz
Yağmurlar başladı malum ...
Silecek en aşağıdaki konumda dururken , bir tık yukarı kaldırdım silecek kolunu ... tek bir kez hareket etti silecekler , hız en yavaş konumdaydı . uzun süre bekledim hareket olmayınca , en hızlı konuma getirdim ... yine bir kez çalıştı ama ardından hiç silmedi ...
silecek kolunu bir üst konuma getirdiğimde devamlı siliyor , yine bir üst konuma getirdiğimde de en hızlı silecek şeklinde çalışıyor ...
arabam 2007 model ghia ...
yağmur sensörü olması lazım diye biliyorum ? yani kendisinin silmesi lazım ... o olmadı .
e kısa ve kendimizin ayarladığı modda da çalışmıyor .
bu silecek kolunun farklı bir kullanım şeklimi var ? yoksa bozukmu ?
yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 16 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap