Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Videoyu abartmazsan kaliteli jpeg çekersen yeter sanırım. Yeter bencede.... Şuan içi biraz dolu 784 çekim yazıyor (8gb).. ben en fazla 500 kare çekerim heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Yeter bencede.... Şuan içi biraz dolu 784 çekim yazıyor (8gb).. ben en fazla 500 kare çekerim heralde Makinayla beraber 16gb Class10 kart almıştım. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 64 gb da var ama gerek yok onlara onları döşedik abd'den ucuz ucuz mark 2 de hepsi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Yakın çekim (makro sayılır az-çok) yapmak istedim. Çok yordu beni....Bunun içinde ayrı lens almak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Yeni Oyuncak Herkeşde olmalı 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Bununla yapılan çekimlerde bütün yüzler makinaya dönük olur kesin! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Konuyu hortlatayım, amatör olarak kullanmak için (hobi amaçlı) DSLR bir makine arayışına girdik... Piyasaya hakim markalardan Canon ve Nikon'un genelde iki modeli önerilmekte yeni başlayanlar için. 1- Canon EOS 1200D 2- Nikon D3300 Araştırma yapıp incelediğimde Nikon D3300 daha ağır bastı özellik vs. bakımından... Yinede burada çok tecrübeli arkadaşlarımız abilerimiz var. Onların görüşünü almadan girişmek istemedim. Siz ne dersiniz 3. bir seçenek mi önerirsiniz yeni başlayanlar için yoksa bu ikisinden birinii? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 13 dakika önce, Ahmet A. said: Konuyu hortlatayım, amatör olarak kullanmak için (hobi amaçlı) DSLR bir makine arayışına girdik... Piyasaya hakim markalardan Canon ve Nikon'un genelde iki modeli önerilmekte yeni başlayanlar için. 1- Canon EOS 1200D 2- Nikon D3300 Araştırma yapıp incelediğimde Nikon D3300 daha ağır bastı özellik vs. bakımından... Yinede burada çok tecrübeli arkadaşlarımız abilerimiz var. Onların görüşünü almadan girişmek istemedim. Siz ne dersiniz 3. bir seçenek mi önerirsiniz yeni başlayanlar için yoksa bu ikisinden birinii? Şunu bi araştır istersen, ben bunu aldım Sony A6000 @Cem Boneval @testuser artık biliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Bakayım bi zaten bu 3 marka ön planda hep @Cem Boneval abi kıymetli yorumlarını bekliyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Deneme* Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Burada örnek çekimlerim var. Özenli çekilmedi ama fikir verir Daha iyi çekimler oldukça vs koyacağım inş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 6 saat önce, Ahmet A. said: Konuyu hortlatayım, amatör olarak kullanmak için (hobi amaçlı) DSLR bir makine arayışına girdik... Piyasaya hakim markalardan Canon ve Nikon'un genelde iki modeli önerilmekte yeni başlayanlar için. 1- Canon EOS 1200D 2- Nikon D3300 Araştırma yapıp incelediğimde Nikon D3300 daha ağır bastı özellik vs. bakımından... Yinede burada çok tecrübeli arkadaşlarımız abilerimiz var. Onların görüşünü almadan girişmek istemedim. Siz ne dersiniz 3. bir seçenek mi önerirsiniz yeni başlayanlar için yoksa bu ikisinden birinii? Ahmet bilgilerimi güncellemem lazım, nokta vuruş yapabilmem için biraz vakit ver. Ancak bu arada niye DSLR istediğini tanımlayabilir misin? Daha ciddi fotoğraf çekmeyi düşünüyor isen kendini nerede hayal ediyorsun, neler çekmeyi düşünüyorsun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Goygoyun arasinda kalinca ciddi yazdigim birsey de çöpe gitmis. Ben aynasiz SLR oneririm. Hem kompakt hem de yakin bir performans alinabilir diye dusunuyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 2 saat önce, Alperen G. said: Ben aynasiz SLR oneririm. aynasız SLR ne demek abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap