Haluk Hekimoğlu Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2012 Herkese merhaba, Eb 1.0 ile ilk uzun yol performansımın sonuçlarını sizlerle de paylaşmak istedim. Gidilen Yol: İstanbul-İzmir Mesafe: 500 km Yakıt: 5.1 lt /100 km Aracın Km:1200 Ortalama Hız: 95 5.1 in de altında rahatlıkla gidebilirsiniz özellike cruz kontrol kullanarak fakat surekli otobanda giderseniz. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Yorumlarınızı da eklerseniz yine ilk mesaja çok iyi olur teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Sakin bir kullanim C sinifi bir arac ve 5l/100 km. tuketim.Bence cok iyi. Bayram nedeniyle izmirde baya uye olduk keske toplanti organize etseydik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Bayram nedeniyle izmirde baya uye olduk keske toplanti organize etseydik. Admin bizi discoya götür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Herkese merhaba, Eb 1.0 ile ilk uzun yol performansımın sonuçlarını sizlerle de paylaşmak istedim. Gidilen Yol: İstanbul-İzmir Mesafe: 500 km Yakıt: 5.1 lt /100 km Aracın Km:1200 Ortalama Hız: 95 5.1 in de altında rahatlıkla gidebilirsiniz özellike cruz kontrol kullanarak fakat surekli otobanda giderseniz. Dikkatli bir kullanım ile bu değerden çok daha aşağılarını görmelisiniz 1.0 EB ile... 1.6 Ti-VCT PowerShift ile 650km'lik Ankara-Giresun yolunu 92km ortalama hız ile 5.3lt/100km tüketim ile tamamlıyorum. Giresun-Ankara yolunda rakım artıyor, tüketimde 5.5lt/100km'ye çıkıyor, ortalama hız yine benzer düzeyde iken. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haluk Hekimoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Mümkün olduğunca dikkatli kullandım zaten ortalama hızı da görebilirsiniz fakat 5000 den sonra daha da dusmesini bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 1.6 ps ile 1.0 eb arasında 0.4 litre uzun yol tüketim farkı var.. 5.0 litre iyi bir değer.. 90'ı geçmeden gitsin maksimum 4.5 olur, ne farkeder? hiç birşey kasmaya gerek yok 5.0 iyidir daha ne olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap