Orkun G Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2012 Focus 3 ' e uygun krom çerçeveli mugen cam rüzgarlığı hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben kararsız kaldım.Yorumlarınızı bekliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Bu mugen rüzgarlıklar Honda civic haricine yakışmıyor bence... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Nikelajı olmasa fena değilmiş aslında olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 yakışmıs sahsen , Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Krom kısımları olmazsa belki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 yakışmıs sahsen , Profil fotoğraflarında sadece kendi fotomuzu ekliyoruz 31 yaşında öğrenci olarak fotonuz oldukça küçük gözüküyor.lütfen kurallara uyalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Güzel olmus ama bu ruzgarlıklar çok ses yapıyor be... Sadece krom ust çitalar olsaymis iyiymiş..Bulamazmiyiz sadece ust çitalari acaba... Focus 3 ' e uygun krom çerçeveli mugen cam rüzgarlığı hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben kararsız kaldım.Yorumlarınızı bekliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Fena gözükmüyor ama Boranın dediği gibi ses yapıyorsa pek kullanışlı değil........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Arka kelebek camındaki ruzgarlık ruzgarı icine alıp hem aerodinamiği bozar hemde sese neden olur.Obur camlardakilerde ıslık sesi benzeri ses yapar...Bu tur ek aparatlar orjinal olmadığı surece hep sıkıntı yaratır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Güzel olmus ama bu ruzgarlıklar çok ses yapıyor be... Sadece krom ust çitalar olsaymis iyiymiş..Bulamazmiyiz sadece ust çitalari acaba... Aksesuarcılarda var abi nikelaj şerit yapışkanlar zaten bundaki de ona benzer bişey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Bizim arabada var aynısı gayet memnunuz.Ses yapmıyor yani içeri rahatsızlık veren ses gelmiyor.Yağmurlu havalarda çok işe yarıyor ve bence güzel duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Bizim arabada var aynısı gayet memnunuz.Ses yapmıyor yani içeri rahatsızlık veren ses gelmiyor.Yağmurlu havalarda çok işe yarıyor ve bence güzel duruyor. Resimlerini paylaşırsan seviniriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Resimlerini paylaşırsan seviniriz. burdan bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önder Kaya Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 benim focus ıı aracıma aldım ama uygulayamdım, bantı berbattı, bitürlü tutmadı, ileride sökerim diye silikonda yapmak istemyrm ne tavsiye edersiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap