Mehmet Yükseksoy Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 krom rüzgarlık benim arabamda da var bence yakışıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut C. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Bende rüzgarlığı sırf krom kaplamaları için almayı düşünüyorum. Araç hb ses yaparmı acaba ? Malum krom cıta almaya kalksan 200 tl den aşağı değil bu 100 tl civarı kararsız kaldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Erdoğan Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 açıkçası bende vardı söktüm forumda bir arkadaşımıza verdim. İçerden cam mesafesi daha kıs görünüyor basık bir hava oluşturuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Kuzuoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Yaaa arkadaş Sağ arka Kelebek camımdakini çalmışlar yaaaa Nasıl sinirim bolzuldu, Tek parça olarak da satmıyorlar ki alayım takayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Ç. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Kardeşim bende aldım ama bant tutmadı kalktı geri durum vahim silikonda yapmak istemiyorum ne yapsak bilemedim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Daha kuvvetli 3m bant alarak eskisiyle degismek. Kesinlikle silikon kullanmayin. Sonra keyfe keder sokmek istiyor insan ve temiz temiz sokulebiliyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 100 tl vermiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2017 Kardeşim bende aldım ama bant tutmadı kalktı geri durum vahim silikonda yapmak istemiyorum ne yapsak bilemedim... Akrilik şeffaf çift taraflı bant kullanmanızı öneririm. Çok sağlam tutuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Ç. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2017 Bugun 3m extra akrilik bant aldım koctaşdan taş gibi oldu he Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Kuzuoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Bende Beyaz Focus'uma taktım ama 1 kelebek camını artık çaldılar mı rüzgardan uçtu mu ne olduysa yok içim gitti takım bozuldu diye, Sonrasında geçen yolda giderken diğer kelebek camındakinin de rüzgardan savrulduğunu koptu kopacak olduğunu farkettim Allah'tan farkettim de kurtardım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap