Hakan Ateş Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2012 Arkadaşlar önceki araçlarımda Sonax'ın yakıt katkılarının sorunsuz bir şekilde kullanmıştım. Sorum dizel araçlarınızda sonax yada würth marka katkı maddesi kullandınız mı? Ya da ne sıklıkta kullanmalıyım?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 neden katkı kullanıyorsunuz yakıtlar hep katkılı zaten? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Dizel + Kış = Sorun Çok yakar Kurum yapar Soğuk çalışır Kaloriferi zor ısıtır Sesli çalışır Mazot donar Of anam of... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Birak extra katkiyi, katkili mazot bile kullanmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Ateş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Araştırmalarımım sonucunda katkı maddesi kullanmamaya karar verdim. Shell +GTL bitirdim bir depo aracın çalışması ve gaz tepkimesi oldukça değişti. Fiyat olarak diğerlerinden farklı ama katkısı bariz kendisini gösteriyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ayhan Karadağ Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 yakıt katkısı olarak değilde yağ katkısı olarak bor yağını denemeni tavsiye ederim aracın sesinde ve çekişinde fark ettiriyor yada bana öyle geliyor ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 yakıt katkısı olarak değilde yağ katkısı olarak bor yağını denemeni tavsiye ederim aracın sesinde ve çekişinde fark ettiriyor yada bana öyle geliyor ) Muhtemelen ikincisi ve de bu his ödenen meblağ ile doğrudan ilişkili... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 cem aksoy Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 bu katkıların yakıt tüketimini kesin olarak düşüreni yokmu?? benim yakıt tamamıyla şehir içi kullanımda yolun bir kısmıda dik rampa ortalama 7 lt ye çıktı. aracım tdci focus. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Bizim otokoctaki usta wurt tavsiye etti ama ne sıklıkta sormayı unuttum 1-2 kere koyduk sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Normalde yakıt katkılarını her depo dolumunda boşaltın yazıyor katkılarda bu katkılar çok gereksiz boşuna paranızı vermeyin bunlara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 aracımız aşırı duman atma sonucu würth marka enjektör temizleyiciyi zamanında bende çok araştırmıştm ve en iyi çözüm olarak onu tavsiye ediyordu herkes fakat kullanmadım. ( tabi bu olay carbon clear yapılmayacaksa eğer ) Daha önceden 1-2 kez depoda F6 marka enjektör temizleyicisi kullandım çekide farkı oldu sanırım belkide psikolojiktir. Önceki yağ bakımımızda bor katkısı atmıştım çekide fark oldu mu bilmiyorum ama sesi otomatikman düştü aracın daha verimli çalışmaya başladı ki , 1000km geçmeden aracımızda sorun oldu ve komple motor yapıldı , sebebide f2 sorunlu sayfalarda piston başlığı altında bulabilirsiniz.. Bor katkısı yüzünden motor yatak dağıtmadı , bu konu yanlış anlaşılmasın tabi..Bizim araçtaki sorun yağ pompası arzalandığı için yağlama yapmadığı içinmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ayhan Karadağ Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 bu katkıların yakıt tüketimini kesin olarak düşüreni yokmu?? benim yakıt tamamıyla şehir içi kullanımda yolun bir kısmıda dik rampa ortalama 7 lt ye çıktı. aracım tdci focus. bu mevsim için 7 litre bence çok büyük bir rakam degil bence ben 8 görüyorum bu mevsimlerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ismail orçan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Babam bugün gitmiş tanıdık ustasına yağ ve Filtrelerini değiştirmiş birde bor katkısı atmışlar bundan önceki yağ Shelın 5-30 yağıydı şimdiki Castrol 5-30 ilk çalıştırmada baya kalın ses çıkarıyor camlar cızıltı yapıyor önceki yağda böyle sesli çalışmazdı ilk çalıştırmadaki cızıltı bor katkısındanmı yağdanmı acaba birde bu bor yağını kullanan yada bilgisi olan varmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 çubuğu çekip yağ seviyesini kontrol et bakalım.. @ismail orçan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 Bugün benim aracında yağ değişimi yapıldı, motorcraft marka yağ almıştım. Ardından depoya 300 ml.lik würth boşalttım, faydası olacak mı bilmiyorum, ama herkes çok tavsiye ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ismail orçan Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2015 çubuğu çekip yağ seviyesini kontrol et bakalım.. @ismail orçan Mehmet abi bugün bakabildim anca, turuncu plastiğin en son tırnağında normal bu heralde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Hakan Ateş
Arkadaşlar önceki araçlarımda Sonax'ın yakıt katkılarının sorunsuz bir şekilde kullanmıştım.
Sorum dizel araçlarınızda sonax yada würth marka katkı maddesi kullandınız mı?
Ya da ne sıklıkta kullanmalıyım??
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap