Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tv Seçimi..

Önerilen Mesajlar

• 5 yıl sonra...

Oled icin ne diyorsunuz? Samsung dusunulmeli mi LG derim baska bir sey demem mi. rthingste fiyat performans olarak C4 en iyisiydi, simdi S90 olmus.

LG nasil oldugunu zerre kadar anlamadigim bir sekilde kirildi o yuzden cok gicigim...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, Ozan Kar yazdı:

Oled icin ne diyorsunuz? Samsung dusunulmeli mi LG derim baska bir sey demem mi. rthingste fiyat performans olarak C4 en iyisiydi, simdi S90 olmus.

LG nasil oldugunu zerre kadar anlamadigim bir sekilde kirildi o yuzden cok gicigim...

Samsung al diyeceğim de Usa de başka ne seçenek var? (Ben LG ciyim)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

LG nin oled evo al c46 modelleri var 3 aydır tv bakıyorum evo lar çok iyi ama fiyatları çok yüksek bi altı lg oled b46 bunlarda çok iyi fiyatı 65 bin civarı evo lar 15-20 bin daha pahalı samsungda S le başlayan modeller iyi ama LG daha iyi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Oled görüntü olarak çok güzel ve gerçeğe yakın. Fakat bir süre sonra ekranda yanıklar olduğu şikayetleri oldukça çok. Özellikle hareketsiz resimlerin öldüğü yerler. Kanal logosu gibi. 

Görüntü kalitesi ve sağlamlık olarak Samsung her zaman iyidir. Ve ya Philips de bu konuda alınabilir cihazlar arasındadır diye düşünüyorum. 

Oled yerine Qled alınabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

22 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Samsung al diyeceğim de Usa de başka ne seçenek var? (Ben LG ciyim)

sony var bide ama daha da pahali.

lgnin musteri hizmetlerinden tiksinmis durumdayim aslinda ama yine lg alacagiz heralde...

21 saat önce, Mertol Kip yazdı:

TLC?

oled sarti var 😄 

10 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Samsung'un Neo QLED 4K serisinden alabilirsin. Kaliteden yana sıkıntı yaşamazsın. İşlemcileri hızlı, görüntü güzel. Ama oralarda TLC popüler diye biliyorum ben de.

cok anlamiyorum... tamam oled farkli bir teknoloji vs ama lcd ler arasinda ucurum var, 250 dolara da var 1000 dolara da. nedir farki bilmiyorum. ben goruntude kayda deger bir fark gormuyorum valla...

8 saat önce, Fikret Ö. yazdı:

Oled görüntü olarak çok güzel ve gerçeğe yakın. Fakat bir süre sonra ekranda yanıklar olduğu şikayetleri oldukça çok. Özellikle hareketsiz resimlerin öldüğü yerler. Kanal logosu gibi. 

Görüntü kalitesi ve sağlamlık olarak Samsung her zaman iyidir. Ve ya Philips de bu konuda alınabilir cihazlar arasındadır diye düşünüyorum. 

Oled yerine Qled alınabilir.

ben kayda deger bir fark gormuyorum acikcasi. lgde sozde 5 sene panel garantisi var, guncel modellerde bu tip sorunlar pek olmuyormus okudugum kadariyla.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Oled siyahı daha doğru gösteriyor işte. Qledler buna en yakın performansı veriyor. Tv nin iyisi, gündüz ışık altında, ya da düşük çözünürlüklü görüntülerde, bir de hızlı oyunlarda ya da maçlar da belli olur. Akşam dizi izlerken hepsi aynıdır tabi 🙂 ses için zaten harici çözümlere yönlendiriyorlar. Lg ben 6 sene kullandım. Gayet iyiydi. Orta segment fiyatlısı aslında herkese yeter. Odaya uygun en büyük ekranlıyı seç git 🙂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben de philips ciyim.. belki evde tüplü+lcd bir sürü eskittik çoluk çocukta aldı evlenince.. 

harici kaynak kullanıyorsanız digiturk, vb philipsler gerçekten iyidir. showroom larda bakmakta yarar var tabi.. en az 7xxx serisi olmalı. burada panel önemli benim açımdan. yansıması az, mat panel tercih ederim hep. seyrederken  siyah görüntüde duvar, surat vb görmek pek hoşuma gitmiyor.  hele karşıda pencere varsa ölüm olabilir.

oled ler ise bu anlamda aynadan farksız. hiç almayacağım bir tv.. çok iyi siyah çok vivid renkler.. doğallıktan uzak ve yansıtan panel.

10 larca philips ten sadece biri bozuldu geçenlerde.. o da alt seri 32 inç monitör tv.. led i değişti 1500 tl ye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.