Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 Bu uyari philips icin mi lg icin mi? Cunku lg olacak %99... Bu arada lg'ni o modeli webos isletim sistemliymis. Baya hizli diyollaa.. philips Smart'ı da ilk aldığımızda kullandık bir kaç kere, ondan beri onu da hiç kullanmadık. Şöyle indirimli, sadece USB ve HDMI girişleri olan ucuz versiyonu olaydı da alaydık diyorum hala ekstra verilen paralar yerine. Çoğunluğu nadir kullanılıyor bence de haftada 2-3 saat bile izlemezken böyle görmem normal de olabilir tabi malesef yapacak bir şey yok. mesela philips alsam yine, en iyi görüntü chip i 8 ve 9 serisinde ama ek bir sürü özellikte dolu olduğundan üst serilerde, dünya para vermek zorunda kalacağım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 smart ve 3d yi bir kenara bırakırsak, usb den film oynatmada lg ve samsung iyidir. dahili uydu alıcısında da.. burada önemli olan hızlı kanal geçişi bu philips lerde 6-8 sn, lg ve samsung da 3-5 sn dir birde büyükler teknolojiye yatkın mı, menüler biraz karışık olabiliyor.. hocam aşağıdaki tv hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilir miyim? Satıcı arkadaş çok methetti. http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ue-48h6500-led-tv-fiyati,112008.html#ProductTechnicalProperties Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 hocam aşağıdaki tv hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilir miyim? Satıcı arkadaş çok methetti. http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ue-48h6500-led-tv-fiyati,112008.html#ProductTechnicalProperties Örnek için verdiyseniz sorun yok ama bilgi olarak İstanbul bilişimden televizyon almayınız . Mini tavsiye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 Örnek için verdiyseniz sorun yok ama bilgi olarak İstanbul bilişimden televizyon almayınız . Mini tavsiye Ürünü fiyat araması yaptırıyordum bilindik yer olarak uygun fiyatı oradan buldum. Beyaz eşya içinde aynı şey geçerli mi? Tv hariç, dört üründe yaklaşık 600 tl daha uygun fiyat bulup sevinmeye başlamıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 Garantilerini ciddi olarak araştırmanızı tavsiye ederim. Biz hallediyoruz derlerse bulaşmayın. TV'de ise genelde refurb. ürünleri alıp satıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 Garantilerini ciddi olarak araştırmanızı tavsiye ederim. Biz hallediyoruz derlerse bulaşmayın. TV'de ise genelde refurb. ürünleri alıp satıyorlar. Anladım. Uyarınız için teşekkürler. Riske girmeye değmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 (düzenlendi) Anladım. Uyarınız için teşekkürler. Riske girmeye değmez. tv teknik olarak güzel. zaten samsung 3d performansında yıllardır ödülleri topluyor bizim 1.0 gibi ama samsung tv ler parlak ekran kullanır, oda camının karşısına yerleştirirseniz gündüz performansı bayağı kötü olur. gelelim ist bilişime, çağatay ın dediği gibi oradan birşey alınmaz. şikayet dolu bir yerdir, kendileri ithal eder, garantiyi kendileri verir.. ve ucuzdur.. diğerlerinin tv yi değiştirdiği durumlarda bunlar tamir yolunu seçerler, zaten fiyat farkıda bundan çıkıyor, garanti kapsamı zihniyeti. ama ben şansıma güveniyorum derseniz, neden 3-5 yüz daha fazla vereyim derseniz, bizzat mağzalarına gidip stoktaki ürünü alın, netten alış veriş yapmayın.. aynı tv için yurtdışı eleştirileri okumakta iyi olacaktır.. 75-90 arası puanlar almış..gözlükleri aktif yani pilli.. kırılırsa biraz pahalıdır ama 3d si iyidir, kimileri gözleri daha çok yorduğunu söyler..pasif gözlüklü model için lg de daha çok alternatf var.. Temmuz 7, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 ben de lg 47 LM 660 s kullanıcısıyım smartını pek kullandığım söylenemez ama anrdoidde lg remote diye bir programla hem tabletten hem telefonumdan kontrolu sağlıyorum. çoğu forumda baya araştırdım 3D teknolojisini Mehmet abinin dediği gibi samsung baya aydınlık elci ye göre ışık vs etkeni girince odanın içine pek bir farkı kalmıyor LG den. ben 2TB hard diskimden hiç oynatmadığı formatı görmedim açıkçası. 15 - 20 gb lık 3D filmleri bile sıkıntısız izledim ve halen izlemekteyim . Digitürk ün her hafta bir maçı 3D vermesi benim işime geldi ha olmadı diyosanız 2D - 3D converter özelliği var yüzde yüz 3D olmasa da 2.5 d olduğu kesin normal yayın ile aradaki derinşlikk hissini rahat alabiliyorsunuz. bir de benim için en önemli etken gözlük meselesi oldu. Samsung un gözlükleri aktif gözlükler pilli ve çok pahalı adet fiyatı 150 den başlayarak katlanıp gidiyordu LG de ise 4-6 gözlük bedava hemen her 3D tvsinde artı olarak 5 li paket olarak 50- 100 liraya bulunabiliyor hatta olmadı üc boyutlu film izlemeye gittiginiz sinemalarda ekstra olarak verilen adet fiyatı 3 lira olan gözlükler de uyumlu Samsungun gözlükleri uzun süre izlenimde bulantı kusma baş ağrısı gibi meseleleri LG ye göre çok daha fazla olduğunu gördüm hep. tabi bunlar sağlam göz için eğer gözlerde bozukluk var ise iki markanın 3D teknolojisi de kusmaya kadar götürüyor bu arada benim tv üretimden kalkmış baya da ucuza almıştım. üretimi bittiğinde bile benim aldığım fiyata inmemişti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Bizde LC yi tablet ve Telefeondan kumanda ediyor ve filim izleyebiliyoruz, şunu da belirtmeliyim ki bence tabletten en rahat kumanda edilebilen TV dir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 47 LM 660 s LA mı LM mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 telefondan kontrolun bir numarası yok aslında. Bizdeki samsungu sürekli öyle kullanıyoruz, normal kumandası bozuk 3 günde filan sıfır duracell pili biririyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 telefondan kontrolun bir numarası yok aslında. Bizdeki samsungu sürekli öyle kullanıyoruz, normal kumandası bozuk 3 günde filan sıfır duracell pili biririyor Biz LC de daha çok int. Üzerinden filim izlerken kullanıyoruz ve çok rahat" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 LA mı LM mi? LM abim bir de LGnin suround 3D blu ray 1100 w ses sistemi ile dadından yenmiyor valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 LM abim bir de LGnin suround 3D blu ray 1100 w ses sistemi ile dadından yenmiyor valla Kayınpederlerde la660s var da ondan sordum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Kayınpederlerde la660s var da ondan sordum.. tamam abi ne vuruyon küçücük çocuğa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap