Hüseyin kaan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 (düzenlendi) evlilik yatırımı yapmadan önce iyice düşünmek gerekli, boşanma sayıları evlilik sayılarının 3 katı olduğu bir dönemdeyiz, bütün yatırım emek boşa da gidebilir, yine de düşünüyorsanız, kolay gelsin Mayıs 4, 2013 Hüseyin kaan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Sayin forumdaslarim. Bizim bulasik nakinasi bozulmus. Serviste bununla ugrasmayin. Yapilir ama yine bozulur bu falan demisler. Eee bizimkilerin de canina minnet. Kisacasi bulasik makinasi onerisi olan varsa alabilirim. Bosch a baktik az once. 5 programli falan diyor. Ben cok anlamam ama fena gelmedi. 1000 tl fiyati var. Arcelik hemen karsisindaydi. Orada da 3 programli 7 yil garantili bir makineye 750 tl dediler. Bosch la ilgili guzel anilarimiz yok ama genel anlamda tavsiye ediyorlar. Sizin tavsiyeniz varsa alabilirim. Bu gun bu isi bitirecegiz galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Sayin forumdaslarim. Bizim bulasik nakinasi bozulmus. Serviste bununla ugrasmayin. Yapilir ama yine bozulur bu falan demisler. Eee bizimkilerin de canina minnet. Kisacasi bulasik makinasi onerisi olan varsa alabilirim. Bosch a baktik az once. 5 programli falan diyor. Ben cok anlamam ama fena gelmedi. 1000 tl fiyati var. Arcelik hemen karsisindaydi. Orada da 3 programli 7 yil garantili bir makineye 750 tl dediler. Bosch la ilgili guzel anilarimiz yok ama genel anlamda tavsiye ediyorlar. Sizin tavsiyeniz varsa alabilirim. Bu gun bu isi bitirecegiz galiba. Sen bilirsin ama Bosch oneririm ben... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Benim de bildiğim kadarıyla ve evlenirken öğrendiklerime göre Bosch başı çekiyor kalite bakımından, onun dışında Arçelik tavsiye edebilirim, biz 3 yıldır Arçelik kullanıyoruz hiç bir problem yaşamadık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Aslında elektronik işi bira şans ama istersen, eşin ne istiyorsa onu alın en azından senin sorumluluk sıfır olur...ben öyle yapıyorum.... Neticede sorduğun iki markada kaliteli..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Esim bosch konusunda biraz tereddutlu. Annesinin makinasi bosch mus. Onceleri memnun degillerdi diyor. Bizim makinamiz arcelikti. Babam almis zamaninda 17-18 seneyi gecmistir. Ariza yapan makina da o zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Aslında az programlı ucuz ve kısa programı kısa süren makina iyidir. Ama zaten sen karar vermeyeceksin bosver bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Ben evlenirken hepsini Siemens aldım, 4 yıl oldu, sorun çıkaran olmadı şimdilik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 İlginiz için teşekkür ederim. Bosch aldık. İyi mi ettik, kötü mü ettik kullanıp göreceğiz. Ürün de bu. Yanılmıyorsam tabi. http://www.hepsiburada.com/liste/bosch-sms53e02tr-silence-electronic-a-5-programli-bulasik-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtboschsms53e02tr&categoryId=22156&SKU=MTBOSCHSMS53E02TR&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dmtboschsms53e02tr%26fh_lister_pos%3d16%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dBULA%255cu015eIK%255cu0020MAK%255cu0130NES%255cu0130%252fbrand%253d%257bbosch%257d%26fh_refview%3dsearch 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 İyi bir elektrikli süpürge önerisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 İyi bir elektrikli süpürge önerisi olan var mı? Gır gır....:):):)): Ahmet'im dayanamadım, bu soğukta yinede yaptım..:)):)) Bu arada soruna da cevap, arzum çok iyi, bir de iki yıl garanti süresi için de parça tedariği olmazsa yeni ürünle değiştiriyorlar, biz bunu yaşadık.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 İyi bir elektrikli süpürge önerisi olan var mı? Ben oglumun ilk dogdugu zamanlara denk gelmesi ve satis temsilcisinin profesyonel kandirikcili nedeniyle temizlik robotu diye bir sey almistim. Tami tamina 1700 tl idi. Firma ismi vermek istemiyorum ama hani su evlere gelip urun tanitimi yapan bir grup var. Onlardan almistim. Aman ha. Dikkat. Su filtresi olan bir urun tavsiye ederim. Torbasiz olmasi da iyi olur. Torba bitti git al derdin olmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Su filtresi olan bir urun tavsiye ederim Su filtreli olanların hanımlar arasında pek sıcak karşılanmadığını öğrenmiş bulundum Temizliği zor oluyormuş, suyu bekletirsen koku yapıyormuş vs vs Hala bakıyorum, daha karar veremedim... Sessiz olsun da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Tamam orasi oyle ama tozu kesinlikle tutuyor. Torbalilar falan cikan havayla tozu postaliyor disariya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Tamam orasi oyle ama tozu kesinlikle tutuyor. Torbalilar falan cikan havayla tozu postaliyor disariya. Torbasız olup toz hazneli olanlar var. Kardeşim ondan kullanıyor hem çıkan hava temiz hemde torba derdin yok diyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap