Sabri Özer Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2012 (düzenlendi) Fordun orjinal yeni focus 3 için yaptığı body kit. Nasıl getirilir orasını bilemiyorum. Otosandan ulaşabilirmiyiz onuda bilmiyorum ama alınması şart hele hele şu 18"liklerle -Bazı fotolarda 17"lik var karışma olmasın- Engin abi senin arabayi boyle yapalim İşte bu ! Ozan buda senin araba Ekim 30, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Tablet alınmış sanırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Tablet alınmış sanırım. iPad aldik abi ama daha kopyala yapistir yapamiyor HTCimden hallettim 2 dkda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 sedana oluyor mu bunlar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 sedana oluyor mu bunlar? Ön ek bide marşpiyel olur bence. Arka tamponaltı parçada aynıysa oda olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Beyazlar benim için sanki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 beyazlar mükemmel, aytozu bile güzel göründü gözüme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Beyazlar benim için sanki. Aynen abi beyazlar mükemmel, aytozu bile güzel göründü gözüme Aynen Ozan seni gaza getirsinde beraber alalim diye Arabaya en başta yapilmasi gereken bu tampon alti parcalar tam anlamiyla bir body kit degil ama en azindan o plastiklerden iyidir. Siz nasil dayaniyorsunuz anlamiyorum açık renk araç sahipleri olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 (düzenlendi) Aynen abi Aynen Ozan seni gaza getirsinde beraber alalim diye Arabaya en başta yapilmasi gereken bu tampon alti parcalar tam anlamiyla bir body kit degil ama en azindan o plastiklerden iyidir. Siz nasil dayaniyorsunuz anlamiyorum açık renk araç sahipleri olarak Neyle alıyom ya milli piyango filan çıkması lazım o zamanda SLK alırım Renkten vurmaaa büyük konuştumda ondan böyle oldu, geçen sene paso gri araba almam diye dolanıyordum A3 SL bakarken grileri direk kapatıyordum al sana gri oldu benzinliyi alaydım benimkide gece gri olcaktı Ekim 30, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Neyle alıyom ya milli piyango filan çıkması lazım o zamanda SLK alırım Renkten vurmaaa büyük konuştumda ondan böyle oldu, geçen sene paso gri araba almam diye dolanıyordum A3 SL bakarken grileri direk kapatıyordum al sana gri oldu benzinliyi alaydım benimkide gece gri olcaktı Gece gri candir ya Hergun yikatasin gelir yeni yikanmis halini gor Neyse onu bunu birakta arayalim yarin otosani mi artik nereyi aricaksak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 İşte bu ! Bu ikisini gördükten sonra bundan sonraki arabam hb olacak dedim. Zaten sedan aldığıma azıcık pişmanım, hb çok hoşuma gidip duruyordu, bunlar bitirdi beni resmen. Tabi bu jantların farkı da olabilir. Ama body kit acayip yakışmış. Arabanın çenesini kaldırmış gibi duruyor ama, olsun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Gece gri candir ya Hergun yikatasin gelir yeni yikanmis halini gor Neyse onu bunu birakta arayalim yarin otosani mi artik nereyi aricaksak yarın tüm bursu ev kirasına veriyorum kredi kartı neyle ödencek bilmiyorum :D orjinaller çizilmesin diye kışlıklara demir jant alayım dedimde yemediğim laf kalmadı evden spoileri hala bilmiyorlar o yüzden sen al ben bakarım burdan koyu renk iyi hoşta açığında kullanımı rahat cidden dayımın arabaya tersaneden demir tozu gelmiş komple zımpara gibiydi üzerine çamur filan berbat duruyordu siyah araba. Kil yaptık yıkadık cila bile atmadan pırıl pırıl oldu araba dayımda tekrar aşık oldu ama daha bagajı silerken kaput tozlanıyor arkadaş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 daha bagajı silerken kaput tozlanıyor arkadaş Hahahah aynen ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2012 Bu ikisini gördükten sonra bundan sonraki arabam hb olacak dedim. Zaten sedan aldığıma azıcık pişmanım, hb çok hoşuma gidip duruyordu, bunlar bitirdi beni resmen. Tabi bu jantların farkı da olabilir. Ama body kit acayip yakışmış. Arabanın çenesini kaldırmış gibi duruyor ama, olsun. Bende iştahlandim yaa Arabam açık renk olsa yemek yemezdim alırdim valla !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 görünümü farklı kılıyor hoşuma gitti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap