Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 görünümü farklı kılıyor hoşuma gitti... Bizim geniş aile arabalarına uymuyor ama Serdar bey. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Bizim geniş aile arabalarına uymuyor ama Serdar bey. :D Ön tampon altı parça Marşpiyeller ve Arka tampon altı parça sedan içinde HB içinde aynı değil mi? Ben aynı biliyorum. Ve uyar büyük ihtimal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 jantlar çok iyi , arka diffüzör , hepsi güzel aslında , birtek ön taraftaki kat izi hoşuma gitmedi , yekpare olsaydı iyifi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Arka tampon altı parça aynı olmayabilir. Aynıysa zaten sedanda da çok süper durur o arka ek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 bu jantlar orjinal focus jantımı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 (düzenlendi) bu jantlar orjinal focus jantımı ? Evet amerikada Zetec s titanium alırsanız standart Titanium değilse diğer fotolardaki 17ler standart. Bu 18" jantlar zaten Yeni Mondeonun üzerindede var Edit: Şöyle Uploaded with ImageShack.us Ekim 31, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 (düzenlendi) hmm bu jantın replicasını kesin yaparlar ozaman Ekim 31, 2012 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 hmm bu jantın replicasını kesin yaparlar ozaman INSALLAH Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2012 jant şahane olmuş ya 19 daha da yakışır:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Zetec S Body kit parcalari Avrupa da mevcut ancak fiyatlar cok pahali Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Zetec S Body kit parcalari Avrupa da mevcut ancak fiyatlar cok pahali Serviste de var şuan 3.000 lira gibi bir fiyati var komple kitin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Serviste de var şuan 3.000 lira gibi bir fiyati var komple kitin Ben Almanya da bir firma buldum parcalari ayri ayri almak mumkun,jantlar maalesef yok.Arka,on ve yan spoilerlar mevcut ,hatta Stoffler body kit parcalari da satista. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Serviste de var şuan 3.000 lira gibi bir fiyati var komple kitin Ben Almanya da bir firma buldum parcalari ayri ayri almak mumkun,jantlar maalesef yok.Arka,on ve yan spoilerlar mevcut ,hatta Stoffler body kit parcalari da satista. Koyu renge gerek yok bence bana Jant lazim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Koyu renge gerek yok bence bana Jant lazim Valla Oz`un Italia 150 model jantlari bu Zetec S`tekilere biraz benziyor aslinda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Guzel hoşta 5x108 bijonu varmi ? Fiyati ne kadar ? Nasil temin edilecek ? Bunlar etken yoksa bu jant guzel aliyim olmuyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap