barisozyurt Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Ecoboost motorlar bildiğim kadarıyla TSI gibi direkt enjeksiyonlu, yani LPG'ye uyumlu değil. Direkt enjeksiyonlu motorlar için Viall LPDI diye bir kit çıktığı söyleniyor ama çok iyi randıman vermediğini ve montaj ücretinin 6000TL gibi uçuk bir rakam olduğunu okudum web'den. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Zamanla gelişecektir bu teknoloji de...Strateji olarak piyasaya geç de sürdürülüyor olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Yahu herkesde ecoboost almasın bea Abi bende çok km yapmam 7 senedir kullandığım Toyota Corolla daha 40.000km de yani birazda bu yüzden dizel tercih etmiyorum ama ecoboost gelirse belki 1 senede de o km yi yapabilirm belli olmaz. Düzeltme:Bu arada bu Ecoboost 180 lik,150 liğin çipli hali mi oluyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Hayır değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 bunu da chipletirsek 220-230 olur mu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 bunu da chipletirsek 220-230 olur mu.. Hocam oluyosa ne yapcan yarışlara mı sokcan arabayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 bunu da chipletirsek 220-230 olur mu.. Araç piyasada çoğalsın. Bakalım ne tür modufikasyon uygun olacak göreceğiz her araç chip e uygun olmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Allah aşkına chip'i ne yapacaksınız ?! 182 At beygiri üzerine bi de newton amcanın hizmetinize sunduğu 240 torq... Daha ne istiyonuz uleeeyyyynnnn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Allah aşkına chip'i ne yapacaksınız ?! 182 At beygiri üzerine bi de newton amcanın hizmetinize sunduğu 240 torq... Daha ne istiyonuz uleeeyyyynnnn Katılıyorum doktor amcama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 fazla beygir göz çıkarmaz.. neden öyle düşünüyosunuz ki.. illa yarışa mı girmek lazım.. çok felsefiksiniz... ne gerek var fazlasına, çalışmasak da olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 beni patron anlar bitek... yaşlanmışsınız siz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Örtmenim anlamam mi Tabi bana dediysen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Kardeşim,dünyanın en iyi benzinli motorlarından birisini alıcan,180 HP güç olacak,Tork 250 olacak,hala chipti,overboosttu bilmemneydi diyeceksin..Ne doyumsuz insansınız kardeşim yaaa.Size Victoria secret kızlarının hepsini verseler yine de yenisini istersiniz valla. ..Alırım kasetlerinizi bak...Ehehehehüüü.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 sana dedim sana büyük patron.. başka anlayan varmı baksana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 maksimum olsun herşey... bakalım bi alalım da hayırlısı.. yaptırırız bişeyler olursa eğer.. patronla beraber.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap