Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 bunu da chipletirsek 220-230 olur mu.. Hondanın B16A2 si 450-550 hp arasına kadar çıkabiliyor 1600cc aşırı besleme şeklinde. Ecobosstta uygun modifikasyonlarla en kötü 350 hp verebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 offf gerçekten mi... .. bak şimdi yaa.. makina olur ama... yanında yatarım onun ben.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Firmalar uygun parçalar sunarsa eğer piston setleri gömlek setleri subap setleri conta takımları. 350 hp çok basit bir güç olur ecoboost için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeki Byrm Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 slm arkadaşlar. dün adana otokoç a gittim bende 180 bg lik c-max i ardından da focus 3 115 dizeli kullandım. focusun kabininde kendimi yabancı hissetmedim hiç. sanki yıllardır benim arabammış gibiydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Firmalar uygun parçalar sunarsa eğer piston setleri gömlek setleri subap setleri conta takımları. 350 hp çok basit bir güç olur ecoboost için oo onlar uzun iş.. sadece yazılımla ne kadar olabilir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 %25 civarı artışı olur yazılımla ama 6-7 ay sonra falan çıkar onun yazılımları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 iyi iyi.. .. 6-7 ay bekleriz naapalım.. %25 o da 225 yapar .. mondeo gibi olur.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Fena olur ama tüketimi bilemeyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Tuketim fark etmez hatta dusebilir bile chip yaptiran cogu kisi yakit tuketiminin dustugunu soyluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hector Priamson Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Bildiğiniz gibi Volvonun resmi tuningçisi Heico. Heico yeni V60/S60 için bazı kitler çıkardı ama sadece T6 için T4 için çıkarmadı (yani focustaki 180lik için) ..Yakında çıkacak demişlerdi.. http://www.heicosportiv.de/mainframe.asp?lang=en&e1=901 Bu konuyu ben de merak etmiş, bakmıştım. Başka bir isveç firması 180bgi 19 bg artırıp 199 yapan bişey çıkarmış http://en.bsr.se/products/t2030/ Şöyle de bir dyno chartı var ki gayet umut verici Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Ben olsam ellemem bu aracı Zaten limitlerde. 200 üstü kasar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Hocam bu 1.4 tsi bile 200 kusur beygir cikartiyor bence sorun olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Orjinal mi sonradan yazılım mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 evet doğru ya önümüzde daha önce çıkan volvo s60 var.. onun üzerine çalışılıyordur zaten.. ama 19 bg az... çok farkettirmez.. enaz 40-45 lazım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Eveeeeeet,sonunda bende TDCI 115 Ps Focus 3 testi yaptımmmm..Ehehehhüüüeee....Titanyum donanımlıydı araç...Önce sessizlik ve titremeden başlayayım,aracın sessizliğine hayran oldum,ayrıca hiçbir titreme yok...Aracın ilk gaz verişte sanki biraz boşa gaza basıyormuş hissi vermesi normal ama bu his çok kısa sürüyor,1 saniye kadar sürüyor,sonrasında ise çok güzel bir ivmelenme veriyor ve torku gösteriyor...6.Vitese çıkamadım bile...Çünkü hem Konya yolu müsait diildi,kalabalıktı,hem parkur kısaydı,hem de gerek kalmıyordu...Direksiyon Focus 2,5 a göre biraz daha yumuşak geldi bana,ama manevra tepkimeleri çok iyi ,hissizlik sorunu göremedim ben...Sesli kontrol sistemi harika idi,klima oldukça soğuk veriyordu,oturma pozisyonu ayarrı manueldi o yüzden ayarlamayı elle yaptım,koltuklar çok iyi,yanal destekler Focus 2,5 dan daha iy,i ve geniş koltukları vardı...Arka camlar daha küçük olduğundan ve yüzde 30 karartıldığından aracın içi güneş altında dahi kasvetli gelebilir bazılarına ama ben çok beğendim,böyle olsun isterim zaten...Bagaj hepimizin bildiği gibi..Dizellerde eksozt çıkışı solda ve ucunda krom susturucu ucu yok,Ecoboostlarda sağda ve ucunda krom çıkıç var...TDCI yazısı yok artık...Titanyum X donanımda iç döşeme artık açık gri-bej karışımı bişey olmuş,yukarıda parkta şeker kırmızı sunruflu Tit X şeker kırmızıyı gözümü kapatıp alıyordum ki aracın dün satıldığını söylediler...Şu anda Türkiyede Titx sedan yok bulamıyorsunuz,ya da aytozu gri-kırmızı-kum gri yok...Haa,otokoçta var,ama rengi Kül Kahve....Unutmuşum,ama ben o rengi hiç sevmedim valla...Neyse.Şimdilik bu kadarı aklıma geliyor,çünkü başımı döndürdü F3 (dizel tabii,ecoboosta bakmadım,neymiş diye daha sonra onu da denicem )... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap