Emre V. Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2012 (düzenlendi) Bu akşam kız arkadaşım talihsizlik sonucu yürüyüş sırasında 3 senedir kullandığı nokia e72 telefonunu düşürdü, kaybettik. Belli etmemeye çalışsada morali bi hayli bozuldu hediye olarak cihaz almak istiyorum.Bütçem normalde şuanda kısıtlı ama tavsiyelerinizi bekliyorum... sıfır , ikinci el farketmez. Bütçe olarak 0-600 lira civarı düşünüyorum..Aslında iphone 4 de gözü vardı uzun zamandır ama şuan için uygun gözükmüyor.. Yarın adliyeye dilekçe vermeyi düşünüyoruz IMEI ile fakat ümidimiz yok. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.. Kasım 1, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Ben nokia c3-01 kullanıyorum dokunmatik ekran ve tuş takımı var gayet kullanışlı wifi ve 5 mp camera sı var metal kasa sı ile çok sağlam ..400 tl civarında tavsiye edebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Yarın adliyeye dilekçe vermeyi düşünüyoruz IMEI ile fakat ümidimiz yok. Ne için dilekçe veriyorsunuz, telefon düştü diye mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Ne için dilekçe veriyorsunuz, telefon düştü diye mi? (Ç)alıntı olarak vericeğiz.Sonuçta telefon düştüğünde cihaz açıktı, şarjıda yeterince vardı.. Düştüğünü anladıkdan 5 dk içinde aradığımızda cihaz aramaya kapanmıştı..Bu bir teşebbüsdür , cihazı kendi zimmetine geçirme olarak adlandırabiliriz.Bu yüzden çalıntı olarak dilekçede belirteceğiz. c3-01 gayet şık cihaz aslında mantıklı bir tercih olabilir , yanlız ya full dokunmatik yada qwerty klavyeli kullanabilir diye düşünüyorum HTC ChaCha düşündüm ama tip olarak ve renk olarak düşen cihazla aynı , tek sorun bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Bu akşam kız arkadaşım talihsizlik sonucu yürüyüş sırasında 3 senedir kullandığı nokia e72 telefonunu düşürdü.. Düşürdü kırdı; bozuldu gibi anladım ben. Kaybetti yani telefonu, geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Öncelikle geçmiş olsun, ümitler o kadar sönmesin, çıkar biryerden. Yeni telefon konusunda 600 tl'lik bütçe ile Samsung Galaxy S(450 ye alınır), biraz kasılarak S2 veya ara model Ace2 veya S Advance alınabilir. Htc de olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Düşürdü kırdı; bozuldu gibi anladım ben. Kaybetti yani telefonu, geçmiş olsun. yok abim , telefonu düşürdü , hemen döndük baktık ama nafile.Çokdan gitmiş telefon , aradık telefon kapalı.Bulan kişi hemen çıkarmış bataryayı.. Öncelikle geçmiş olsun, ümitler o kadar sönmesin, çıkar biryerden. Yeni telefon konusunda 600 tl'lik bütçe ile Samsung Galaxy S(450 ye alınır), biraz kasılarak S2 veya ara model Ace2 veya S Advance alınabilir. Htc de olabilir. Hasan'ım , bende şuan s3 var , 1-2 günlük kullanmalık verdim büyük geldi s2 de büyük gelir gibi 400-500 liraya iphone 4 bulsam süper olur dimi Şaka bi yana , Galaxy s ve s2 2. el temiz bulabilirmiyiz ki, Ben en iyisi teknosaya falan gidip bi cihaz beğendiriyim , gerçi beğenceği cihaz belli iphone 4s' de neyse bakalım artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Galaxy W diye bir telefon var, çok bi bilgim yok hakkında, arkadaşım bahsetmişti, iyi cihaz falan dedi ama ne fiyatı hakkında ne de özellikleri hakkında net fikir sahibi değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 600 TL için en iyi android telefon yaklaşık 550 TLye alınabilecek HTC desire C (golf) tür (15-20 TLye de kart alırsınız) . Ben eşime almıştım diğer başlıklarda yorumum görüntülenebilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Bende hanıma almak istiyorum; Galaxy Ace nasıl sizce? 509 tl. http://www.hizlial.com/u02.044.1271.0606/samsung-s5830i-galaxy-ace-2-gb-hafiza-karti-hediye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Bende hanıma almak istiyorum; Galaxy Ace nasıl sizce? 509 tl. Bizim bir arkadaşımızda var beyaz renk. Duruşu falan hoş, özelliğini tabi bilmiyorum, kurcalamadım, pek de öyle anlamam. Anlasam zaten telefon diye E 72 almazdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Galaxy W önerebilirim.Babamda var şuanda.Kız arkadaşınızın da beklentilerini karşılayacağını düşünüyorum.Tasarımı da bence hoş,hem bayların hem de bayanların kullanabileceği tarzda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Galaxy W diye bir telefon var, çok bi bilgim yok hakkında, arkadaşım bahsetmişti, iyi cihaz falan dedi ama ne fiyatı hakkında ne de özellikleri hakkında net fikir sahibi değilim. wonder olması lazım o bahsettiğiniz cihaz GHZ yüksek olduğu için piyasada çok tutulmuştu yanlış hatırlamıyorsam 1.4 Ghz di cihaz... bakalım acele etmeyelim dedi , benim düşüncem ChaCha dan yana ama öncelikle kendi beğenmesi lazım Birazda tasarruf yapıp birikim yapmasını bekliyorum açıkcası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Arkadaşlar şu 3 telefon arasında kaldım: LG Optimus 4XHD HTC One X Samsung Galaxy S3 Fiyat açısından LG'ye daha yakın gibiyim ama yine de tavisyelere açığım. Aslında Almanya'dan alacaktım bu cihazı. 800 tl civarına geliyordu. Burda şuan en ucuz 1200 TL.. ama en son Bimeks, web kampanyası ile 900'e satmış, belki yine yapar diye almadım. ayrıca garantisiz olacak olması da düşündürdü. Yeni Nexus 4 vardı. o da 900 civarına geliyordu. Sırf Fm radyo yok diye almadım. çünkü çok sık kullanıyorum.. sonuç olarak yukarıdaki telefonlar açısından önerilerinizi bekliyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Alperen kararını kendin ver. Herkesin taptığı bayıldığı S3ün ekranı beni çok rahatsız ediyor inan 2 dakkkadan fazla bakamıyorum. Tek sözüm One X alacaksan onun yerine OneX+ tercih et olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap