Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Şimdi çektim örnek amaçlı. Misal pixel süper olsaydı zoomladığın şeyler bozulmazdı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 @Yakup Çağatay, şaşı bak şaşır mı la bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 @Yakup Çağatay, şaşı bak şaşır mı la bu? Dünya tersine dönmüş bro, almam dediğim halde i6 almak üzereyim ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Biriniz indirip düzeltip düz yükleyin [emoji3][emoji1] nasıl mod'sunuz yahu[emoji14][emoji17] Orjinal boyut ile 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Dünya tersine dönmüş bro, almam dediğim halde i6 almak üzereyim ... Yakma kendini hacı... Biriniz indirip düzeltip düz yükleyin [emoji3][emoji1] nasıl mod'sunuz yahu[emoji14][emoji17] Orjinal boyut ile Müdür ben üşendiğimden tapatalkla yüklüyorum fotoları.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Dünyaaaa tersine dönse vazgeçmem.Bari yan yükleseydin, hiç olmazsa boynum tutulmazdı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Bende cepten yükledim siteye özel yerim var fotoyu pc'ye indirin diye verdim; "zoom" için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 @Yakup Çağatay, şaşı bak şaşır mı la bu? ctrl+alt+yön tuşu çevir ekranını hacı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Çayır Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Kamerada en son testlerde samsung galxy 6 secıldı htc m9 ıkıncı ıphone 6 3. bence htc one 9 al butcem yetmez dersen htc one m8 al sağlam ilk guncellemeyı nexsustan sonra htc alıyo sen bılırsın tabı butce meselesı bnde htc one 7 var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 ctrl+alt+yön tuşu çevir ekranını hacı... ben amuda kalktım, o daha kolay geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 ben amuda kalktım, o daha kolay geldi Göbeğim olmasaydı bende Kalkıp bir bakardım, merak ettim şimdi.. :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Hrc one m8 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Sony M4 Aqua telefondan anlayan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Sony M4 Aqua telefondan anlayan var mı? F/P Çok iyi ve su dayanıklılığı konusunda biraz daha iyi eskilerine göre. Alınır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 (düzenlendi) Alınır. Alınmazmış... İlk gününde dondu ve hiç bir şekilde kapatamadım. Telefon resmen yandı. Bir gece rüzgarda soğumaya bıraktım ve şarjı bitip kendi kendine kapandı. Bataryayı çıkarma şansım yok,"off "deliği de iş görmedi. Ertesi gün düzeldi. Öbür ertesi gün yine ısındı ve kapandı. Yine,yine... En sonunda KVK ya gönderdim ve DOA kapsamında değişim istedim. Bakalım sonuç ne olacak? Not: Bilmeyenler için; DOA kapsamı demek,alınan cihazın 1 ay içinde arızalanması durumunda birebir değişiminin yapılması demekmiş. Haziran 23, 2015 A.Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap