Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Peki bu android'lerin tamamında kasılma, donma, aranınca ulaşılamama vs. problemleri er veya geç yaşamak zorunda mıyız? Yani bunu genelleyebilir miyiz? Mesela çevremde ne kadar android telefonu olan arkadaş varsa hepsi benzer sıkıntılardan şikayetçi. Biri ikinci el 5s aldı. Dünya varmış diyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Yok yok Android'i düzgün kullanırsan sorun yok, arka planda bir şey bırakmamak gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 tamamında hTc One S, One X ve LG G2 deneyim sahibi olduğum telefonlar. Hiç birinde bahsedilen sorunları yaşamadım. Neredeyse tam kapasite kullanıyorum. Yeni nesillerde üst modellerde sorun olacağını zannetmiyorum. Onlar da pahalı denilebilir ama iPhone'dan pahalı değiller genelde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 (düzenlendi) Arkadaşlar eşim için telefon bakıyorum. Samsung Galaxy S5 önerir misiniz? Android'den çok çektim ancak benzer ebat ve özelliklerdeki iphone serisi çok pahalı. Sabahtan beri bakıyorum. Bir sonuca ulaşamadım. Var mı önerisi olan? Asus zenfone öneririm. Bulabilirsen kaçırma al. F/P telefonu şimdiye kadar hic kitletemedim. Aslında direk performans telefonu. Mart 29, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Kasılmalardan kurtulmak için en az 1 GB RAM olan cihazları denemek gerekiyor bence. Samsung istiyorsanız yeni A serisi telefonlara;örneğin Galaxy A5'e bakabilirsiniz. İthalatçı garantili olanları 1000 TL civarı fiyatlara kadar düştü. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 (düzenlendi) Teşekkürler herkese. Eşimin biraz Samsung'a sempatisi var. O yüzden ağırlıklı olarak bu markanın modellerini inceledim. Samsung istiyorsanız yeni A serisi telefonlara;örneğin Galaxy A5'e bakabilirsiniz. A5'in diğer serilerden farkı veya cazibesi nedir? Mart 29, 2015 Ramazan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Htc öne m9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 İphone benzerliği... Fotoğraf çekim kalitesi... Ram... [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Arkadaşlar eşim için telefon bakıyorum. Samsung Galaxy S5 önerir misiniz? Android'den çok çektim ancak benzer ebat ve özelliklerdeki iphone serisi çok pahalı. Sabahtan beri bakıyorum. Bir sLonuca ulaşamadım. Var mı önerisi olan? lg g3 samsung note 3 note 2 falan olabilir.tabi bunlar büyük ekran derseniz samsung s4 s5 ,lg g2 olabilir..ben g3 kullanıyorum çok memnunum.iphone ,vw gibi adı var başka birşeyi yok..birde o kadar para veriyorlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Asus zenfone öneririm. Volkan, F/P anlamında çok haklısın. Bu telefon piyasadaki en kaliteli telefonlardan biri. Ancak ebatları biraz itici. Ebatlarını da biraz cazip hale getirseler, Samsung ve HTC gibi markalar topu atar bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 mis gibi s4 lerin fiyatı 1000 tl civarında al keyfini çıkar...hepsi güzel kamerasında işletisimide..napıcan birsürü para vericen.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 1 yıldır Sony kullanıcısıyım samsung tan bıktım gittim paraya kıydım sony z2 aldım çok memnunum hem sağlamlık açısından hem kullanış açısından muhteşem o kadar oyun oynuyorum hiç kasma yaşamadım ve Sony inin kamerasına hiç birşeyi değişmem harika bi kamerası var bayanlar fotoğraf konusunda ilgili oldukları için beğeneceğini düşünüyorum [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 1 yıldır Sony kullanıcısıyım samsung tan bıktım gittim paraya kıydım sony z2 aldım çok memnunum hem sağlamlık açısından hem kullanış açısından muhteşem o kadar oyun oynuyorum hiç kasma yaşamadım ve Sony inin kamerasına hiç birşeyi değişmem harika bi kamerası var bayanlar fotoğraf konusunda ilgili oldukları için beğeneceğini düşünüyorum [emoji4] Sony'nin kamera yazılımı çok kötüdür yalnız. Böyle emin konuşmayın Edit: Kullandığı parçalar en iyisi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Sony'nin kamera yazılımı çok kötüdür yalnız. Böyle emin konuşmayın Evet efendim kesinlikle kötü size imreniyorum....cok haklısınız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Kılıfa girince hepsi ayni gözüküyor. Zenfone aldıktan sonra ic isleri bakanına samsung aldım. Bana niye zenfone almadin tribi yedim. [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap