Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Vala bende eşime gecen sene dogumgünü için note 3 almıştım kurbağa öldürüyor...oğlumla diyozki bu teknoliyle yapılan işe bak...telefon cok güzel ama işkadını olanlar için kullanışlı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Sony'nin kamera yazılımı çok kötüdür yalnız. Böyle emin konuşmayın [emoji14] Edit: Kullandığı parçalar en iyisi. Yazılımı derken neyi kasdettiğini anlayamadım Yakup abi kamerasından oldukça memnunum [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Yazılımı derken neyi kasdettiğini anlayamadım Yakup abi kamerasından oldukça memnunum [emoji4] Otomatik olarak gereksiz yere fotoğrafları kumlandırıyor, örneğin kameranı aç arkasına (önüne yani ) parmağını koy içinde oldukça fazla kumlanma göreceksin. Aynısı gece çekimde karşına çıkıyor. Ama yine de bunlar sizin beklentileriniz ile orantılı; size çok iyi gelebilir yazılımı vs. Sony otomatik olarak ayar yapmaya çalışınca batırıyor olay o aslında. Biraz karışık detayları var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Otomatik olarak gereksiz yere fotoğrafları kumlandırıyor, örneğin kameranı aç arkasına (önüne yani [emoji14] ) parmağını koy içinde oldukça fazla kumlanma göreceksin. Aynısı gece çekimde karşına çıkıyor. Ama yine de bunlar sizin beklentileriniz ile orantılı; size çok iyi gelebilir yazılımı vs. Sony otomatik olarak ayar yapmaya çalışınca batırıyor olay o aslında. Biraz karışık detayları var. Evet gece çekimlerinde dediğiniz problemi yaşıyorum ama ben flaş yetersizliği veya ışık yetersizliği gibi nedenlerdendir diyerekten pek önemsemiyordum [emoji4] açıkcası bir prof makina gibi fotoğrafta çekmesini beklemiyorum yani işimi görüyor [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Evet gece çekimlerinde dediğiniz problemi yaşıyorum ama ben flaş yetersizliği veya ışık yetersizliği gibi nedenlerdendir diyerekten pek önemsemiyordum [emoji4] açıkcası bir prof makina gibi fotoğrafta çekmesini beklemiyorum yani işimi görüyor [emoji3] %100 görür, Sony bu konuda en iyi firma. (Bana göre) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 %100 görür, Sony bu konuda en iyi firma. (Bana göre) Çok doğru evet efendim haklsınız Sony candır...ama iphone alemin kralıdır efendim...rahmetli İzmirliyi gömmüştük iphone samsung muhabetinde adını unuttum başını yemişti bu konu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Çok doğru evet efendim haklsınız Sony candır...ama iphone alemin kralıdır efendim...rahmetli İzmirliyi gömmüştük iphone samsung muhabetinde adını unuttum başını yemişti bu konu.... Ben de unuttum iPhone, benim gibi anlama özürleler için işte idare edin Diğerlerine basmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Ben de unuttum iPhone, benim gibi anlama özürleler için işte idare edin Diğerlerine basmıyor yok yok bak senin herdediğine inanıyorum ben kesinlikle iphone ve focusla ilgili herşeyin dört dörtlük asla kıyas kabul etmiyorum...çokta ciddiyim bu konuda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 yok yok bak senin herdediğine inanıyorum ben kesinlikle iphone ve focusla ilgili herşeyin dört dörtlük asla kıyas kabul etmiyorum...çokta ciddiyim bu konuda... Kimse mikemmel değil Haşaaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Kimse mikemmel değil Haşaaaa Tamam len bu iki konuda dedik zaten diğerlerinde gayleye bile almam seni ki... Şey biranda atar yaptım affedin efendim.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Araba aradığımız yetmiyormuş gibi birde telefon bakmaya başladık. içişleri bakanımızın telefon ihtiyacı doğdu. En önemli kriterlerimiz otomatik vites olsun, beyaz gri olmasın.. öhmm pardon o arabaydı... Takılmadan donmadan uzun süre kullanabileceği bol bol KALİTELi resim çekebileceği bir telefon.... z3 ile i6 ile arasında kararsız kaldım. Her zaman bir iphone hayranlığı vardır kendisinin de z3 mantıklı geliyor bana Kullanan vardır illa ki bu iki telefondan birini, yorun alalım mümkünse ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Abi ikisi ayrı dünya. Sony lens iyi kamera yazılımı iyi değil. Konu kamera ise iPhone rahat ilerde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Abi ikisi ayrı dünya. Sony lens iyi kamera yazılımı iyi değil. Konu kamera ise iPhone rahat ilerde. Sony'nin şu kumlanma olayına şahit oldum 20mp ama kötü çıkıyor. Lensine diyecek yok zaten. i6 da 8mp o kafa mı kurcalıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Poster basmıyor ve çok uzaklardaki yazılara zoom yapmıyorsan pixel'in burada önemi yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Poster basmıyor ve çok uzaklardaki yazılara zoom yapmıyorsan pixel'in burada önemi yok. Birkaç kamera karşılaştırma incelemesi videosuna bakıyorum i6 ezmiş gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap