Mehmet Akpunar Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 12 saat önce, Kutluhan A. yazdı: @okan ali O değilde benim 4 senelik G2'nin süresi hala dolmasa da sıkıldım artık Iphone 7 mi yoksa S7 edge mi ? Yoksa S8 3000 lira olduda haberim mi yok ? S7 Edgelerde ekranda pembe çizgiler çıkabiliyor. --1 dakika sonra eklendi-- İletilerin hepsini okumadan yazmışım benden önce belirtilmiş pembe çizgiler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 21 saat önce, okan ali yazdı: Bu iş göreceli iphone mi samsung mu ? Bir nevi mercedes mi bmw mi gibi birşey.. i Okan, iphone araba olsa bahsettiğin markadan hangisi olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Bir saat önce, Zafer Akbs yazdı: Okan, iphone araba olsa bahsettiğin markadan hangisi olurdu Benim gözümde mercedes daha lüks elit tabaka'ya hitap ediyor.. bu yüzden iphone = mercedes diyorum... Focustan sonra dolu 2.0 beyaz bi E250 ye kim hayir diyebilir olsa'da binsek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2017 Bir saat önce, okan ali yazdı: Benim gözümde mercedes daha lüks elit tabaka'ya hitap ediyor.. bu yüzden iphone = mercedes diyorum... Focustan sonra dolu 2.0 beyaz bi E250 ye kim hayir diyebilir olsa'da binsek Okan, elitti tabakaydı falan, hayırdır ? Neyseki E den başlar kısmını atlamamışsın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap