Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2014 4S alınabilir... ios 8 gelince yavaşlar mı muamma... 5 bi 3 yıl daha rahat götürür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2014 ben 4ü yaklaşık 4 senedir kullanıyorum abi, bir iki arızası oldu ama servis halletti. Çok aktif kullanmıyorum ancak batarya hala enaz 1 gün gidiyor. Artık çok yavaş onun dışında bir sıkıntım yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Ben bu Xperia'ya taktım. Xperia Sp yi araştırırken birde şimdi Xperia M2 Dual'i gördüm. Karşılaştırdığım zaman M2 daha özellikli görünüyor. Var mı bu ikisi arasında tavsiyesi olan, kullanan? Fiyatları neredeyse aynı. Aralarında 100 tl fark var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 ben lg g2 aldım her yönden müthiş bir telefon tavsiye ederim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Ben bu Xperia'ya taktım. Xperia Sp yi araştırırken birde şimdi Xperia M2 Dual'i gördüm. Karşılaştırdığım zaman M2 daha özellikli görünüyor. Var mı bu ikisi arasında tavsiyesi olan, kullanan? Fiyatları neredeyse aynı. Aralarında 100 tl fark var. Dandroid alıpta başına bela mı alcan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Gönder Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 4 den 5S e geçtim başım döndü resmen. Samsung S3 ü satıp 4 aldığım zaman da böyle olmuştu. İyiki iphone almışım hiç pişman değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 LG G3 aldım bugün tavsiye ediyorum ve ısrar ediyorum alın Bütün gün ekrana bakıyorum vay be diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Aydos Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 İphone 4 ün çıktığı ilk dönemlerde aldım ve 3 yıl a yakın jb li olarak kullandım. O dönrmlerde ve yakın dönemlerde kuzenimde 5 ve hali hazırda 5s i var zaman zaman onlarıda kullandım. Şu anda 1 senedir kullandığım LG G2 var ve şiddetle tavsiye ederim. kesinlikle apple ın kalite şıklık sadelik ve kullanım kolaylığı konusunda tartışmaya girmem o konularda kim ne derse hak veririm. Ancak eski bi iphone kullanıcısı olarak diyelirimki 5.2 inç ekranın verdiği rahatlık ve keyfi ne olursa olsun 5s dahi veremiyor. Yine şarj konusunda 3000 mah bataryanın verdiği özgürlük paha biçilemez. Ayrıca android in isteğe göre kişileştirilebilir olması ayrı bi güzellik. Samsung a karşı bi antipatim var onun için samsung kullanmıyorum ama android kullanmayı düşünenlere uygun fiyatı performansı ve şıklığı açısında G2 yi gözüm kapalı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Çok büyük ekranlar kimi kullanıcıya rahatlık vermez aksine rahatsızlık verir, haliyle her ürün gibi tavsiyeler kişinin ihtiyacına göre değişmelidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Telefona custom rom atma düşüncesi ile root yapmıştım. Sürekli kilitlenmeden ve kapanmalardan kutulurum belki diye. 2 gün önce kaldırdım root'u o saatten beri ne kitlenme ne kapanma. Ben anlamadım bu android işini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 (düzenlendi) sonbaharda iphone 4.7 inç le gelecek piyasaya.. alabilene duyurulur.. ben oğlana 4.5 inç moto G aldım.. çok iyi, stabil ve eski google şirketi olunca açar açmaz 4.4.2 ye güncelledi,, şu sıralar 650 tl veya daha ucuz, bütçeyi aşmak istemeyenin alması gereken bir telefon..1.2 ghz 4 çekirdek, 1 gb ram, arttırılmayan 16 gb bellek.. daha büyük ekran ihtiyacı için G2 ve biraz daha derseniz G3 iyidir. benim kafa hala lumialarda, 930 çıkacak ama 5 inç.. şöyle 4,5 inç 8 serisi bir şey çıkar mı diye bekliyorum. ele yakışanın eni 66mm yi geçmemesi gerek diye düşünüyorum.. z1 compact ı bekledim ama fiyatı uçurdular.. dışarda 1200 tl burada 1800 Temmuz 4, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Burdan yetkililere sesleneyim sıfır iphone 5 alamıyor muyuz illa 5s mi alıcaz ???? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Burdan yetkililere sesleneyim sıfır iphone 5 alamıyor muyuz illa 5s mi alıcaz ???? Göndereyim mi burdan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Göndereyim mi burdan Eziyeti ne olur bize bilemem ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Eziyeti ne olur bize bilemem ki Bugun çok yoğunum numaranı yolla bana yarın bu işi netleştirip bilgi verem sana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap