Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Bugun çok yoğunum numaranı yolla bana yarın bu işi netleştirip bilgi verem sana Acelemiz yok abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 @Ramazan V., Sana bu yakışır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 @Ramazan V., Sana bu yakışır. Kendime alacak olsam iphone almam zaten bi arkadaşa bakıyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 bi arkadaş Sadece arkadaş mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Sadece arkadaş mı ? Hem de 7 yıllık falan. Siz yabancılar ne diyor kanka mı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Siz yabancılar ne diyor kanka mı Manita deniyor Yeme şimdi bizi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Manita deniyor Yeme şimdi bizi. 7 Yıllık manita mı olur la evlensem 2 kere boşardım 7 yılda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Burdan yetkililere sesleneyim sıfır iphone 5 alamıyor muyuz illa 5s mi alıcaz ???? eski sıfır iphone 5 oldu sıfır iphone 5c.. çeşitli renkleri var malum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 7 Yıllık manita mı olur la evlensem 2 kere boşardım 7 yılda Demek ki hala kararsızsın.Bi karar verebilsen demekki 7 yılda boşayacan ha. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 eski sıfır iphone 5 oldu sıfır iphone 5c.. çeşitli renkleri var malum. görünüm olarak benzetemedim ya ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 2 kere boşardım 7 yılda Wooooowwww.... Bu ne hız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Bir arkadaş için telefon bakıyoruz. M8 ile Z2 arasında gidip geliyor fakat çoğu sitede yazan sorunlarına rağmen G3'te aklını çelmiyor değil. Kriterleri sırasıyla; -Sorunsuzluk -Performans -Ses kalitesi -Kamera -Dayanıklılık ve tasarım sizce hangisi daha mantıklı bu 3 telefondan. Biz baya araştırdık genel olarak ağırlık Z2'de onu M8 takip ediyor. Bir de buradan fikir almak istedim bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 HTC tabi ki. Sony kamera işine yoğunlaşsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Aynı sorun bende de var; telefonum iyice miadını doldurdu; Kasım'da yurt dışından alacağım ama ne alacağım hiç bir fikrim yok. M8?Z2?Iphone6?... M8 gerçekten beğeniyorum ama büyük geliyor; Z2 de aynı... Iphone6 da büyüyor bu sefer... M8-Z2 kullanan varsa, hangisini tavsiye eder? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Seçeneklerde iPhone varsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap