Ömer Yavuz Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2012 İzmir tatilim sırasında Oto Koç' tan satın almış olduğum ST Spoileri bugün aracıma taktım arkadaşlar, gerçekten de arabanın duruşunu değiştiriyor. Montaj oldukça basit oldu, kutu içerisinde kılavuz vardı adım adım herşeyi resimli olarak gösteriyordu. Montajdan sonra bir kaç arkadaşımız fren lambası üzerindeki su fıskiyesinin cama su püskürtmemesinden şiklayet olmuşlardı. ben spoileri alırken fren lambasını da aldım. iki lamba arasında ki fıskiyeler farklı. 1. spoiler, yalıtım malzemesi ve kullanım kılavuzu 2. Sökmeden önce son foto 3.Bagaj kapağını kaldırınca ortadaki bölümü üzerinize çekince klipslerden ayrılıp çıkıyor, altında 3 adet 10mm vida var, bide kapının sağ ve sol yanında 2şer vida var, 4.Vidaları söktükten sonra bagaj kapağını kapatıp kanadı yukarı ittirdiğinizde "klik" diye bir ses geliyor korkmayın 5.ST spoilerin üzerine kutuda gelen vida ve yalıtım malzmelerini monteliyoruz 7.Aynı işlemleri montaj için terse uyguluyoruz çok basit bahsettiğim far lambası bu arkadaşlar sağ taraftaki satın aldığım. bunu daha değişik görünür diye almıştım ama takmadım çünkü beğenmedim bende beyaz üzerindeki fıkiyeyi söküp kırmızıya taktım sorun çözüldü Ve bitmiş hali 17 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Harika anlatım ve çok güzel fotoğraflar; Eline sağlık Ömer. Bir çok kez söyledim tekrar söyliyeyim; HB sahibi bütün arkadaşların düşünmesi gereken bir değişiklik bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Güle güle kullanın.. çok güzel olmuş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Teşekkürler Aydın bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Güle güle kullanın çok iyi durmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Çok Hoş olmuş..Renkte süper zaten ) Güzel günlerde kullanın..Kıbrısta bayağı çok Focus gördüm bu arada,çoğunluğu kiralık turuncu plakalıydı...Bir de sağdan direksiyonlu olmaları çok ilginçti yav ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Çok güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Güle güle kullanın çok güzel durmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Çolakoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 :nazar: güle güle kullanın elleriniz dert görmesin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 araba 18 jant, prokit , arka diffüzör isterim diye bas bas bağırıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Herkese eleştirilerinden ötürü çok teşekkür ederim. Evet kibrista çok focus e var ama bunların sadece 12 tanesi şahsa ait geri kalan hep kiralık ve en sade olanları, en kısa zamanda 18 lik jantlar maskiner boyama da yapılacaklar arasında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Anlatım için teşekkürler,güle güle kullanın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 güle güle kullanın. fıskıyenin farklı olmasına sevindim bende bir mallık var heralde diye düşünüyordum. Beyaz lambayı kaça aldınız? bende beyaz daha iyi durur sanırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 (düzenlendi) güle güle kullanın. fıskıyenin farklı olmasına sevindim bende bir mallık var heralde diye düşünüyordum. Beyaz lambayı kaça aldınız? bende beyaz daha iyi durur sanırım. Arkadaki fren uyarı lambası olduğundan kırmızı olmak zorunda, ayrıca eminim hiç biriniz önde parlak beyaz bir ışığa bakmak istemezsiniz. Kasım 2, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Ama beyaz o lamba bata bi kırmızı yaniyo, benim araba kırmızı olduğundan takmadim beyazı, fren lambasının 150tl ye almıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap