Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Güzel anlatım. Güle güle kullanın Aracın Spoiler'sız halimi içimi cızlattı kel tavuk gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 hatcback focusum olsa bu spoileri kesin alırdım sedanda ise krom eksoz lazım ah birde sedana led stop yapsalarmış super olacakmıs ... neden sedanda led yok yahu !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Arkadaki fren uyarı lambası olduğundan kırmızı olmak zorunda, ayrıca eminim hiç biriniz önde parlak beyaz bir ışığa bakmak istemezsiniz. açıkçası beyaz yanacağı aklımın ucundan bile geçmedi camı şeffaf ampulu kırmızıdır fordun o şekilde bir parça üreteceğine ihtimal vermiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 (düzenlendi) Fevkaladeninde fevkinde güle güle kullan fakat sizin araç hatalı üretim direksiyon yanlış tarafta :) Kasım 2, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Elinize Sağlık Gerçek ST Spoiler bu işte İçinde kırmızı led yanıyor olabilir mi ? denediniz mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Doktor bu ne? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 (düzenlendi) Focus 2 C-Max'lerde beyaz görünüp kırmızı yanıyor diye biliyorum ben. Aynı olabilir. Ama beyazsa çok yorar arkadakinin gözünü Kasım 2, 2012 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Ozan, o prototip araç seri üretim değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Kirmizi gozukenin icine beyaz led. Beyaz gozukenin icine kirmizi led takarsaniz ikiside kirmizi gozukur arkaya O beyaz camli olan 3. Stop farinin kirmizi ampule veya lede ihtiyaci var iste. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Ford koyduysa öyle gezerim, arkamdaki beni bağlamaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 (düzenlendi) Gerçek ST Spoiler bu işte İçinde kırmızı led yanıyor olabilir mi ? denediniz mi? Tam üstüne bastın o lamba kanadın altında kaldığından ters renkle daha dikkat çekici olması daha mantıklı Kasım 2, 2012 T.Mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Ford koyduysa öyle gezerim, arkamdaki beni bağlamaz. Camı beyaz ampul kırmızı yani kırmızı yanıyor niye anlamamakta ısrar ediliyorki ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 illa değiştirecek bişey çıkartıyorsunuz yahu Ümit abiye diyim bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Camı beyaz ampul kırmızı yani kırmızı yanıyor niye anlamamakta ısrar ediliyorki ) Vallahi ve ben hemen anladım ve köşeme çekildim mahcup mahcup illa değiştirecek bişey çıkartıyorsunuz yahu Ümit abiye diyim bakalım Belki de bundandır anlamak istenmemesi... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap