Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Camı beyaz ampul kırmızı yani kırmızı yanıyor niye anlamamakta ısrar ediliyorki ) Kim neyi anlamamakta ısrar ediyor ? Ben dedim ki içi kırmızı led olmasın sen ise dışını değiştirmek lazım demişsin ? Kırmızı led yanıyorsa değiştirmenin mantığı nedir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Ömer eline anlatımına sağlık tabii resimlerede diyecek yok Bu arada galiba bende siyaha düşünmeye başladım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Kim neyi anlamamakta ısrar ediyor ? Ben dedim ki içi kırmızı led olmasın sen ise dışını değiştirmek lazım demişsin ? Kırmızı led yanıyorsa değiştirmenin mantığı nedir Bilmiyorum ya cok karisti ortalik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Bilmiyorum ya cok karisti ortalik O zaman fuar'a kaç sen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 O zaman fuar'a kaç sen Pazartesi gidicem annemle buyuk ihtimal olmadi carsamba persembe. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Hayırlı olsun güzel olmuş sadece fıskiyenin bağlantısını alabilir miyiz acaba komple 3.stopları almak tuzlu olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Tamam arkadaşlar. Yarın her iki farida takip fotoğraflarım. Zaten hala kirmiz får mi yoksa beyazmi konusunda tam karar veremedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Tamam arkadaşlar. Yarın her iki farida takip fotoğraflarım. Zaten hala kirmiz får mi yoksa beyazmi konusunda tam karar veremedim Benim arabam kırmızı olsa kesin kırmızıyı takardım bütünlüğü korumak için, gri olduğu içinde beyazı takmak isterdim ancak daha fazla para harcamaya gerek yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Orjinali beyazsa beyaz olmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 O değilde kirmizi arabaya siyah spoiler cok yakisiyor ben sizin yerinizde olsam siyaha boyatirdim piano black 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 arkadaşlar bugün beyaz fren lambasını da takıp denedim, şimdilik beyazda karar kıldım. bunlarda fotolar, kırmızı kırmızı beyaz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Bence kirmizi cok daha guzel hem butunluk sagliyor arac rengiyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Ama beyazda yanan kırmızılar çok daha parlak gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Bu stopları almadan sadece fıskiye ucunu alamaz mıyız acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Beyaz'da kalsın, mantıklısı o çok daha güzel.. Lambası LED daha parlak yanar aynen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap