Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2013 Valla yarın bir gelişme olabilir haberdar edicem sizi bu konuyla alakalı cunku biraz sıkıntılı bir parça . St alt parca buldum sizinkindende araştırıyorum . tamam işte benim gösterdiğim parçada st değilmi neyse ben yarın haberini beklicem mail adresim var sende hadi bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah Eroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 ya ben yabancıyım bu foruma daha alışamadım herkes bi ümit abi demiş ama tüm sayfalara baktım ümit kim bulamadım spoiler için iletişim kurmak istiyorumda:) yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 ya ben yabancıyım bu foruma daha alışamadım herkes bi ümit abi demiş ama tüm sayfalara baktım ümit kim bulamadım spoiler için iletişim kurmak istiyorumda:) yardımcı olursanız sevinirim. Buyrun; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah Eroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 tşk ettim.. yarın arayıp bi soruyım umarım vardır elinde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah Eroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 bugun 2 yerdende aynı fiyatı aldım himpeks ve ümit bey 150 tl boya ve montaj olayını hiç bilmiyorum himpeksden almayı düşünüyorum ikisi arasında kalite farkı varmıdır? himpeks ürün orjinal dedi.. boya ve montajı sanayide yaptırsam bi zararı olmaz heralde dimi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 bugun 2 yerdende aynı fiyatı aldım himpeks ve ümit bey 150 tl boya ve montaj olayını hiç bilmiyorum himpeksden almayı düşünüyorum ikisi arasında kalite farkı varmıdır? himpeks ürün orjinal dedi.. boya ve montajı sanayide yaptırsam bi zararı olmaz heralde dimi? Alın alın sorun olmaz . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah Eroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 teşekkürler yakup bey yarın aracı teslim alıyorum.. ilk iş spoilerden başlıycam:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2013 teşekkürler yakup bey yarın aracı teslim alıyorum.. ilk iş spoilerden başlıycam:) Ufak bir ayrıntı bu spoiler ile cam yıkama olayı konuşulmuştu. Onu da bir araştırın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2013 Ben Himpex'ten almıştım, Cüneyt Bey çok yardımcı olur. Boyattım ve servisteki arkadaşlar on dakikada taktılar. Orijinal, değilse bile replika olduğu anlaşılmayacak kadar iyi, silecek suyu fıskiyesi de hiç sorun çıkartmadan çalışıyor. Spoiler 150 TL, boya 50 TL, takma bedava idi... Hiç tereddüt etmeyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 bize de hayırlı olsun demek düşer güzel anlatım olmuş ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 cuk diye oturmuş.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Yeni konu açmak istemedim haftasonu aracımı alma ihtimalim var bu spoilerın serviste fiyatı ne kadardır servise sormadan sizden fiyat bilgisi almak istedim Stoklarımızda mevcut orjinal kdv dahil 230 tl. Kargo ücreti tarafımızdan karşılanacaktır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Sanirim 800 tl civarindaymis siz gorustukten sonra donus yaparsiniz . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 650 TL' ye almıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Çok güzel olmuş dediğinizde haklısınız arabanın duruşu değişmiş. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap