Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Bugün araca bindim. Usbyi dinlemek icin Aux tusuna bastim ancak hicbirsey olmadi. Usb cihazini cikardim taktim, normalde "usb aygit okunuyor" tarzi bir yazi cikiyordu, yine hicbirsey olmadi. Bluetooth ile baglanmaya calistim, baglanmadi, menuden BT kismina girdim, kapanmiyor.. Sesli komut sisteminden acayim dedim, komut tusuna bastim direksiyonun yanindaki, yine hicbirsey olmadi. Epey ugrastim, hicbir sonuc alamadim. Az once yine denedim, yine ayni durumda.
Suan icin bir oneriniz var mi yoksa pazartesi zaten servise gidecegim...
Soru
Alperen G.
Bugün araca bindim. Usbyi dinlemek icin Aux tusuna bastim ancak hicbirsey olmadi. Usb cihazini cikardim taktim, normalde "usb aygit okunuyor" tarzi bir yazi cikiyordu, yine hicbirsey olmadi. Bluetooth ile baglanmaya calistim, baglanmadi, menuden BT kismina girdim, kapanmiyor.. Sesli komut sisteminden acayim dedim, komut tusuna bastim direksiyonun yanindaki, yine hicbirsey olmadi. Epey ugrastim, hicbir sonuc alamadim. Az once yine denedim, yine ayni durumda.
Suan icin bir oneriniz var mi yoksa pazartesi zaten servise gidecegim...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
34
9
7
6
Popular Days
Ksm 3
20
Ksm 5
20
Ksm 8
18
Ksm 7
9
Top Posters For This Question
Alperen G. 34 posts
Bekir B. 9 posts
ferhat tezcan 7 posts
Engin Uzunoğlu 6 posts
Popular Days
Ksm 3 2012
20 posts
Ksm 5 2012
20 posts
Ksm 8 2012
18 posts
Ksm 7 2012
9 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Arabanın garantisi var sorun çıkacaksa tam çıksın parçayı değişsinler oldu bitti. MultiMedia'da sorun var belli. Hatta sync ile yenisini taksınlar parası neyse verirsin
Ümit Vaysaloğlu
Yok baba derim. "Engin Baba". Ne kadar karizmatik oldu bu yaaa. 1-Müslüm Baba 2- Orhan Baba 3- Engin Baba :kıhkıh: :kıhkıh:
Ümit Vaysaloğlu
Bunlara dair videolar falan çekin isterseniz. Servise gittiğinizde çalışıyor olursa herhangi bir arıza yok diyeceklerdir.
Bu soruda 103 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap