Ali Rıza Arık Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2012 (düzenlendi) Merhaba Arkadaşlar aşağıdahi video'da ipad miniyi çok güzel bi şekilde entegre etmişler bi çerçeve hazırlayıp bunu bizim focus 3'lere yapabilsek ford my touch'a bile gerek yok bence hem igo ile nevgasyonu düzgün kullanılabilir 3g ile yada wifi paylaşımı ile internete de bağlanır hemde bluetooth ile müzik sistemini yada farklı bi şekilde araça bağantı yapılabilirse sanırım tek sorun araç içi özellikler kullanılamaz park sensoru sesli komut, direksiyon kontrolu vs.. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda ben şuan bi ipad mini sipariş ettim abd'den gelicek olan kuzenime şuan için ön konsola tutturucam bi şekilde umarım bu aparat yakın zamanda çıkar Bu Video'da etkileyici ; iPad Mini Boyutları; Yükseklik: 7.87 inç (200 mm) Genişlik: 5.3 inç (134,7 mm) Derinlik: 0.28 inç (7.2 mm) Ağırlık: 0,68 £ (308 g) Kasım 5, 2012 Ali Rıza Arık tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Evet etkileyici ve cazip geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Arık Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Evet etkileyici ve cazip geldi. Fiyat olarak'ta ipad mini cazip şuan abd fiyatı 16gb -Wifi için 329 $ (590 TL) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Asrın bulusu olur Altindaki lightining girisle araca baglanir birde guzel bi appLe arac ici ozellikler cakistirilabilir neden olmasin ? Aslinda Apple otomobil sirketleriyle calişsa ya. Bak suan gozumde canlandi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Asrın bulusu olur Altindaki lightining girisle araca baglanir birde guzel bi appLe arac ici ozellikler cakistirilabilir neden olmasin ? Aslinda Apple otomobil sirketleriyle calişsa ya. Bak suan gozumde canland sen bu proje ile apple 'a git yeni CEO sabri Özer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 sen bu proje ile apple 'a git yeni CEO sabri Özer Dur gideyim Tim Cookun yanina kalk ben oturucam o koltukda diyeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Arık Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 (düzenlendi) Asrın bulusu olur Altindaki lightining girisle araca baglanir birde guzel bi appLe arac ici ozellikler cakistirilabilir neden olmasin ? Aslinda Apple otomobil sirketleriyle calişsa ya. Bak suan gozumde canlandi Valla aynı şeyi bende düşündüm sony felan filan hikaye olur.. Kasım 5, 2012 Ali Rıza Arık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 zaten zamanı gelince yapılacaktır , ama adamlar yaptıkları ürünler daha piyasaya sürülmeden sıralar oluşturularak peynir ekmek gibi satılıyor ... Bu yüzden yeni sektör arayışına girmezler ... Daha nekadar büyüyebilirki , Ancak işte yıllar sorna biraz değer kaybetmeye başlayında ozaman , bütün araç içleri , evlerde tv gibi birçok alana el atarlar , ama şuanda zaten işler tıkırında ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Arık Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 zaten zamanı gelince yapılacaktır , ama adamlar yaptıkları ürünler daha piyasaya sürülmeden sıralar oluşturularak peynir ekmek gibi satılıyor ... Bu yüzden yeni sektör arayışına girmezler ... Daha nekadar büyüyebilirki , Ancak işte yıllar sorna biraz değer kaybetmeye başlayında ozaman , bütün araç içleri , evlerde tv gibi birçok alana el atarlar , ama şuanda zaten işler tıkırında ... Aynen öyle şimdilik bize yan sanayide böyle bi çerçeve yapsalar yeter focus 2'ler içinde efsane olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih E. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 valla çok şahane fikir, sanki böyle birşeyi görmüştüm ben forumda, yanlış hatırlamıyorsam çakma nav, dvd vs. sistemlerden bi tanesi padlerden birini yan çevirmiş koymuş gibiydi. hatta böyle kartal falan vardı tam anımsayamasamda çok güzel bir düşünce... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 (düzenlendi) Bence Tesla'nın uygulaması başarılı, İnternet,3g,navigasyon,araçla ilgili bütün göstergeler mevcut. Kasım 5, 2012 Hakan Saraç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Think Different Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 İş yerinde bakamamıştım, bu akşam ilk işim buna bakmak oldu. Acayip güzel olmuş. 2. video daha profesyonel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 (düzenlendi) Konuyu hortlatıyorum 2. videodaki adamların çok enteresan işleri var. Burada görünce aklıma geldi. Ford Edge'in konsoluna mıknatıslı bir aparat yapıyor hem konsola tutunuyor hem tableti tutuyor. Orijinalliği de bozmamış. Müthiş olmuş. Keşke böyle parçalar piyasada olsa. Temmuz 1, 2015 Semih O. tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap