Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 gerek yok ilk resimde hepsi var cercevede sıkıntı yokta sizden yardım istiyorum sanırım bu 10 hoperlor bağlanana modeli bende yok toplasan iki ön iki arka iki ön twiter var diğerlerini bağlamasak sıkıntı olmaz sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 yok ya o sıkıntı olmaz bence..bakmak lazım Bunlar var mı ? Bu arada alınıp eklenmesi gereken parçalar var; Kurulum Şeması Media Hub Modülü (Kol dayamanın içine) Ve kablosu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 ne kurulumu bilgisayar mı kuracaz bağlantılardan mı bahsediyorsun birde Media Hub Modülü (Kol dayamanın içine) o ne için olmaz ise olmuyor mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Onlar sync için , araç içi son teknoloji iletişim BT sesli kontrol'ün bir adım ilerisi diyelim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Onlar sync için , araç içi son teknoloji iletişim BT sesli kontrol'ün bir adım ilerisi diyelim.. Yakup sana zahmet benim başlığı 8" olarak düzenlermisin ekranım 8" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 yakup arkadaşım bende o parçalar falan yok çok karışık kablo falan o modülde extra ekran bağlamak için snırım artı usb bağlantısı bagajda bir zımbırtı ne yaptın yakup şöyle hayal et bende sadece ekran cd caları ve ön cerceve var gerisi kablo modül hak getire yok yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 yakup arkadaşım bende o parçalar falan yok çok karışık kablo falan o modülde extra ekran bağlamak için snırım artı usb bağlantısı bagajda bir zımbırtı ne yaptın yakup şöyle hayal et bende sadece ekran cd caları ve ön cerceve var gerisi kablo modül hak getire yok yani Anladım dediğinizi fakat o sistemin detaylarını anlatıyorum size.. Çalışırız sizinkide.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 walla birsey soyleyeyim bosa ugrasiyoruz. burda (almanyada) teyzemlerin 2. arabasi var, 2005 model citroen c3.. 8 inch ekran, navigasyon, sesli komut sistemi, sim kart takip telefonla gorusme filan hersey var. 4000 euroluk araba. biz de sesli kontrol var heyooo die sevinelim. adamlar coktan kullanmis eskitmis bile o teknolojiyi. luks arac olsa yine gam yemeyecegim, c3 yani epi topu..resmen verdigim paraya acidim.. millet 20000 euroya 2008 model s-class mercedes alip biniyor. gordukce moralim bozuluyor. peeeh!!! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Alperen alıştıra alıştıra söyleseydin keske Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Alperen alıştıra alıştıra söyleseydin keske Walla Ahmet cok koydu hakikaten. Bi bizim arabaya bakiyorum, bi c3'e bakiyorum, arada 7 yaş var, biz ne guzel diye seviniyoruz, ekran filan çırpınıyoruz, 4000 euroluk arabada alası var. Ne diyeyim ki daha? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Walla Ahmet cok koydu hakikaten. Bi bizim arabaya bakiyorum, bi c3'e bakiyorum, arada 7 yaş var, biz ne guzel diye seviniyoruz, ekran filan çırpınıyoruz, 4000 euroluk arabada alası var. Ne diyeyim ki daha? Bir şey deme; fotoğraf çek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 yakup ne yaptın bizim işi olacak mı yardım et yoksa kıracam bunu var olan sistemi buna adapte edebilirmiyiz veya edeni bilirmisin yaptıran arkadaş yokmu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 yakup cihaz bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 yakup ne yaptın bizim işi olacak mı yardım et yoksa kıracam bunu var olan sistemi buna adapte edebilirmiyiz veya edeni bilirmisin yaptıran arkadaş yokmu. Edebilirsiniz. Sök-Tak Çalıştır hepsi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Bir şey deme; fotoğraf çek Çektim, yukleyecegim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap