Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Sağ üstteki çince yazıda ne diyor acaba? Benim iPhone'da iGo var ordan biliyorum.O Çince bir yazı değil sanırım menü simgesi.Ona basınca rota ayarı felan yapılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Serdar abi hayırlı olsun Bugun adamı aradım istoçdaymış sarıyer depoymuş orda durmuyorum dedi. Birde güzel bi inceleme videosu istiyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Adamim hayirli olsun, guzel olmus. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Hayırlı olsun güzelmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Hayırlı olsun Serdarım 10 numara olmuş... Detaylı video da çek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Dedeoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Güle güle kulanın, detay istiyoruz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 sesli komutla ön park sensoru çalışsaymış alırdım bende..gayet güzel gözüküyor.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 sesli komutla ön park sensoru çalışsaymış alırdım bende..gayet güzel gözüküyor.... Aynen +1 Biz 5" ekran + sony panel kovalayalim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 (düzenlendi) SONY li müzik sisteminin gece görüntülerini az sonra ilgili kosunda sizlere sunacağım arkadaşlar ) Kasım 5, 2012 Bora A. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Hadi Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Arık Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Markası nedir ona göre bizde buradan bakalım belki bende taktırabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 (düzenlendi) Markası nedir ona göre bizde buradan bakalım belki bende taktırabilirim Marka Noname, yazılım Piranha'dan alınma, iGo bazlı navigasyon Muhtemelen budur: http://www.sahibinde...04091922/detay/ Kasım 6, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Arık Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Marka Noname, yazılım Piranha'dan alınma, iGo bazlı navigasyon Muhtemelen budur: http://www.sahibinde...04091922/detay/ Teşekkürler, şimdi alıpta sonrasında pişman olmaktan korkuyorum daha sonra 2.el satmakla uğraşıcam... Menüsü çok basit gibi duruyo ilanlardaki fotoğraflarda artık inceleme videosu gelsinde ona göre karar vericem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Aracınızla birebir uyumlu olmayan, bazi fonksiyonlari deaktivite eden ya da degistiren parçalardan uzak durun bence... Elektronik sistem arizalari sonucu olusacak sikintilarda Otosan cok pis problem cikartiyor, garantiyi devre dişi birakıyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap