Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Bir ara GPS anten yeri ile ilgili sorular vardı, onun için yazıyorum. Malum daha kafamıza göre bir araç bulamadık. Arama yaparken bir ilanda aşağıdaki resmi gördüm. Araçta orijinal Ford navigasyon olduğu belirtilmiş ve fotoğraftan da görülüyor bu. Ama antenin yeri... kelebek gibi afedersiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tertemiz-x-paket-smart-paket-sunroof-orjinal-navigasyonlu-87407530/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Otomatik park çalışmaması sıkıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Otomatik park çalışmaması sıkıntı Ahmedoviç ben bu Çin işi cihazlarla otomatik parkın hiç bir zaman çalışacağına inanmıyorum böyle devam yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Ahmedoviç ben bu Çin işi cihazlarla otomatik parkın hiç bir zaman çalışacağına inanmıyorum böyle devam yani Görsel ve komut eklemek zor değil sadece her araçta olmadığı için standart değil yani yapılır. Basit şeyler bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Bir ara GPS anten yeri ile ilgili sorular vardı, onun için yazıyorum. Malum daha kafamıza göre bir araç bulamadık. Arama yaparken bir ilanda aşağıdaki resmi gördüm. Araçta orijinal Ford navigasyon olduğu belirtilmiş ve fotoğraftan da görülüyor bu. Ama antenin yeri... kelebek gibi afedersiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tertemiz-x-paket-smart-paket-sunroof-orjinal-navigasyonlu-87407530/detay/ navigasyon orjinal ancak, montaj sonradan orjinalde ayrı bir anteni yok tavan anteni ile birlikte çalışıyor. amcamın koyduğu yer ilginç, direk içi en uygunu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Otomatik park çalışmaması sıkıntı Aynen, bence cazibesini yitiriyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Cihaz+tv anteni+geri görüş kamerası ve montaj dahil 1199 tl.kredi kartınada taksit imkanı var.. Güzelmiş. Biraz da araç içi gündüz fotoları paylaşabilirmisin? Neye benziyor gündüz gözüyle, ben fazla dikkat çekicek diye korkuyorum bu tip şeyler de. Edit: Arabam başlığında bir kare gördüm biraz daha yakından detay rica etsek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Ulan ne safım yaa? içimden "ya otomatik park çalışmıyormuş, boşver" filan diyorum... yahu benim arabada zaten otomatik park yok ki Ama sesli komut çalışmıyormuş, o da olmadı.. çünkü arabaya her bindiğimde mutlaka kullanıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 abi otomatik park Ford'a özel bir yazilim diye biliyorum. detayli fotolari ekliyecem buraya sistem beyni ana ünitede değildir %99, park sensörünü gösteren onuda yapar, muhtemelen uğraşmamışlar abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 arkadaşlar ben van dan alıcam ürünü arkadaşlarımla ses sistemlerimizi taktığımız bir abimiz var ürün 1700 lira dedi şu an ki sürümde dediğiniz gibi otomatik ppark sistemi etkinliğini kaybediyor ürünü alacağımız abimiz gerçekten esnaflığın haricinde sevidğimiz de bir abimiz dedi ki 15 20 gün sonra yazılım güncellemeli ürün gelecek firmayla görüştüm bu yazılım güncellemesiyle otomatik park sistemi aktifleşecek ve diğer problemler ortadan kalkacak dedi aşlınca sizlerle de paylaşırım ( resimli olarak ta ) markası da yanlış hatırlamıyorsam cyclone olması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevdet Rutlil Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Serdar Bey, Taktığınız cihazın tam olarak markası nedir? Navix lere bakıyorum 6.5 inç deniliyor. 8 inç bulamadım hiçbir yerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Serdar Bey, Taktığınız cihazın tam olarak markası nedir? Navix lere bakıyorum 6.5 inç deniliyor. 8 inç bulamadım hiçbir yerde Black panter diye geçiyor markası satan adam istanbulda 5 aydır kullanıyorum tek sıkıntı yaşamadım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 (düzenlendi) Park sensörü bende olmadığı için gerek olmadı cihazda 2 adet USB girişi mevcut hayırlı uğurlu olsun. otomatik park sistemi iptal oluyor mu ? Nisan 26, 2013 taner eviş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Güncelleme gelmiş uyarı verdi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Güncelleme sonrası... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap