Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
dun otobanda yaklasik 350km yol yaptim,hiz im ortalama 110-120 km arasi idi,eve donuste motor ariza isigi yandi ama arabada bi degisiklik veya garip bir durum gormedim,aksam arabayi parkettim sabah calistirdigimda ariza isigi halen yaniyordu 1 km araba soguk iken yol yaptim ve ariza isigi sondu,goruslerinizi bekliyorum
Soru
Aydın Seker
dun otobanda yaklasik 350km yol yaptim,hiz im ortalama 110-120 km arasi idi,eve donuste motor ariza isigi yandi ama arabada bi degisiklik veya garip bir durum gormedim,aksam arabayi parkettim sabah calistirdigimda ariza isigi halen yaniyordu 1 km araba soguk iken yol yaptim ve ariza isigi sondu,goruslerinizi bekliyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
5
5
4
3
Popular Days
Ekm 20
6
Ksm 6
6
May 14
3
Ksm 5
3
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 5 posts
Cem Boneval 5 posts
Aydın Seker 4 posts
Yusuf Çavuş 3 posts
Popular Days
Ekm 20 2014
6 posts
Ksm 6 2012
6 posts
May 14 2015
3 posts
Ksm 5 2012
3 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Işık yandıysa bir DTC (diagnostic trouble code) atmıştır muhtemelen. Yol bilgisayarı (YB) tanılama moduna girip bakabilirsiniz. YB kontrol düğmelerinden OK basılı tutarak kontağı açın, açtıktan so
Cem Boneval
Mk3 Focus'larda küçük ekranda yol bilgisayarı tanılama modu ekranları Test moduna girdiğini gösteriyor, soldaki aşağı oka basarak bir sonraki ekrana ilerleyelim... Gösterge testi, tüm
Cem Boneval
Sinyal kolunu rahat bırakın, onunla ilgisi yok. Sadece yol bilgisayarı kontrolundaki OK düğmesini basılı tutmak yeterli (evet km sıfırlama da denebilir ama daha çok işlevi var). Peki baktınız ve her
Bu soruda 38 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap