Orkun G Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2012 Uzun bir süre önce sipariş ettiğim kapı eşikleri nihayet geldi.Bende aklımda olan uygulamaları yaptırdım. Kapı eşiği akşam özellikle arabaya ayrı bir hava kattı. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Güzelmiş hakkaten kaç lira bu eşikler? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali H. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 iyi günlerde kullanın yakışmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Güzelmiş hakkaten kaç lira bu eşikler? Ebay'dan aldım.50 dolar civarı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Evet şık olmuş güle güle kullanın....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 İçten çekilen resimde aydınlatan DRL ise diğer sürücülerin gözünü alır gibi geldi bana. Onun dışında özellikle led kapı eşiği güzel baya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 eşikler çok yakışmış.hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Ayna alti işiklarinizida mavi yapin bence. X paketdeki Ledlerde bu kadar aydinlatiyor hatta daha fazla Hatta plaka aydinlatmam ve arka parklarda yansa gunduz farlariyla oyle kullanirdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Çok Güzel Olmuş Güle Güle Kullanın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Kapı eşikleri ve iç aydınlatma çok iyi olmuş, Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 çok güzel olmuş hayırlı olsun kapı eşiği 4 adet dimi bu arada ? krom sis farlarını nerden aldınız acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 evet elinize sağlık krom drl takım olarak satılanlardan mı yoksa sizin montajınız mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 çok güzel olmuş hayırlı olsun kapı eşiği 4 adet dimi bu arada ? krom sis farlarını nerden aldınız acaba? Evet kapı eşiği dörtlü takım.Krom sis farlarını gittigidiyordan aldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 evet elinize sağlık krom drl takım olarak satılanlardan mı yoksa sizin montajınız mı ? Drl'leri gittigidiyordan aldım.Siyah üçgenleri kesip yerleştirdik içine. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Bugün serviste OSRAM'ın DRL'si vardı. Montaj dahil 450 dediler.. http://www.osram.com/osram_com/products/lamps/automotive-lamps/automotive-cars/led/lightday/index.jsp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap