Şükrü Abay Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 Yakup Abi başlığını çaldım kusura bakma , kardeşim geçen akşam telefonu almış orjinal sistemi denemiş. Malum Radyo 5000RDS teyp. Yorumları Alayım.. http://www.youtube.com/watch?v=6zMgaJR1wro&feature=youtu.be Görüntü bozuk olabilir ergen işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Video Silinmiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6zMgaJR1wro&feature=g-crec-u bende açılıyor ya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Youtube bi videoda yükleyemedik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Bende de açılmıyor.Çıkan mesaj:"Bu video EMI adlı iş ortağı tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle ülkenizde engellediği içeriğe sahip." Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Telif hakkı nedeniyle silinmiş yazıyor ve açmıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Bir daha yüklemeyi deniyeyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Youtube bi videoda yükleyemedik. Başka siteye yükle bir de istersen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Şimdi oldu sanırım Video biraz amatörce Af buyurun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Şimdi oldu sanırım Video biraz amatörce Af buyurun Oldu.Evet baya kötüymüş görüntü Yalnız türküyle nasıl test edilmiş anlamadım ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Kendim bizzat gündüz çekip koyacam :-D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Şükrü galiba site telif hakkı aidatını geciktirmişsin :P 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Ya Öyle Oldu :DD Video Kötü Ama Gündüz +İyi Müzikle Daha Canlı Daha Çekici Olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Arabaya ses sistemimi taktın videoyu anlamadım görüntü yok ses var zaten ses sistemi bile takılsa videoyla anlatamazsın kimseye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Arabaya ses sistemimi taktın videoyu anlamadım görüntü yok ses var zaten ses sistemi bile takılsa videoyla anlatamazsın kimseye Ses Sistemi Takmadım Kendi Orjinal Ses Sistemini Kardeşim denemiş videoya çekmiş bende siteye yükledim. Bu da 2. videosu.. Gündüz görüntülü bir şekilde Deneyim yapacağım. http://www.youtube.com/watch?v=bTe2V1SjT24&feature=youtu.be Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap