Ali Çolakoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 rs spoilerı st spoiler alicim senin aracın üzerindeki spoiler titanium spoiler ı st veya rs değil yanlış bilme sakın aracın üzerinde st veya rs hiçbir parça bulunmuyor ovv demekki yanlış biliyormuşum . bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 Tampona uyguladığınız o çalışma güzel olmuş. Sis farındaki Led çalışması kendini belli etmiyor ayrıca arabanın dışında yapılan Işık,led,gündüz farı vs yapılan aydınlatma işlemlerinin hiç birini beğenmiyorum orijinal olacak İçine yaptığınız Led aydınlatmayı beğendim Plakada senin isimle baya uyumlu Aliy Hoşgeldin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Çolakoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 Tampona uyguladığınız o çalışma güzel olmuş. Sis farındaki Led çalışması kendini belli etmiyor ayrıca arabanın dışında yapılan Işık,led,gündüz farı vs yapılan aydınlatma işlemlerinin hiç birini beğenmiyorum orijinal olacak İçine yaptığınız Led aydınlatmayı beğendim Plakada senin isimle baya uyumlu Aliy Hoşgeldin kendi çapımızda bişeyler yaptık işte.Plakanın da amacı o zaten emniyette bayağı zaman harcadık o plaka için .teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulent Sevimli Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 şu an Adana dayım Çukurova da öğrenciyim ama aracımız devamlı Antakya yeni sanayi sitesinde babam esnaf(oto elektrik) bide antakya/çekmece belediyesi çok güzel olmuş iç aydınlatma pleka ve bagaj ben de yaptım şu sis farı güzel yapmışın sis farı açtın mı şeridi nasıl yerleştirdiniz.tşk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Çolakoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 çok güzel olmuş iç aydınlatma pleka ve bagaj ben de yaptım şu sis farı güzel yapmışın sis farı açtın mı şeridi nasıl yerleştirdiniz.tşk hocam kusura bakmayın cevap biraz geç oldu ama (!) sis lambası üzerinde bir tane krom çerçeve varya içine tam oturuyor o şekilde yapıştırdık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Çolakoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 Okulumdan dolayı fotoğrafları paylaşmam geç oldu kusura bakmayın. Öncelikle lambayı ısıtarak açmayı denedim denemez olaydım Bu hüzünlü olayın(!) ardından babamın tavsiyeleri üzerine şöyle bir şey yaptık: Açtığımız deliği silikonla kapattık(eriterek). ...ve mutlu son (Kullanılan ledin orijinal rengi turuncudur.) Tavan aydınlatmalarına da bir el atalım dedik. Silikonsuz şerit led parçalarını kıvırarak bu hale getirdik ve lambaların içine monte ettik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 ford focuslar için sis kapağına uygulanmış gündüz farlarını http://www.sanalpazar.com/urunara?criteria=ford+g%FCnd%FCz+far%FD inceleyebilirsiniz. gayet güzel görünüyor. Fazla fazla yazıldığına göre belliki reklam. Ayrıca o parçanın sis fari ile alakası yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Fazla fazla yazıldığına göre belliki reklam. Ayrıca o parçanın sis fari ile alakası yok... Fark ettim gibi ama incelemeden de birşey yapamıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap