Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 4 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: senin kaç gb ram'in vardı ve de yetiyor mu? 16. fazlasıyla fazla. şuan 15 sekme açık. eclipse açık excel açık. gom player açık vs vs %35te ram kullanımı. 4 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: -Lenovo ve Asus, nalet Apple'a mı özenmişlerdir nedir, ramleri lehimlemiş, yani sonradan daha çok ram isterim malesef ki yok. bayramda dayıma aldık bi asus laptop. 4gb ram oda anakarta sabit ama bir tane de boş slot var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Yücel Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 8 yıllık samsung dizüstüyü tam değiştirme arifesindeyken ssd harddiskle tanışınca bilgisayar sanki uçmaya başladı, sorunsuz eski bilgisayarını değiştirmeyi düşünenlere bir ssd harddisk almaları olacak, deneyin olmazsa hızlı bir yedek diskiniz olmuş olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 SSD hız ve enerji gereksinimi açısından olumlu da ömür ve arıza olasılığı nasıl? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Üreticilerin bir kısmı ömür olarak veri boyutu veriyor. Arıza olarak klasik hdd en ufak darbede üzebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Bir saat önce, Ertan Yücel yazdı: 8 yıllık samsung dizüstüyü tam değiştirme arifesindeyken ssd harddiskle tanışınca bilgisayar sanki uçmaya başladı, sorunsuz eski bilgisayarını değiştirmeyi düşünenlere bir ssd harddisk almaları olacak, deneyin olmazsa hızlı bir yedek diskiniz olmuş olur. Aynen katılıyorum. Laptopta bir kaç ay önce hdd arızalandı 128 lik ssd aldım birde eski hdd ye format atıp düzeldi onuda extra hdd olarak kullanıyorum. Bencede bir ssd yi deneyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Yahu amma taktınız ha Onu herkes biliyor zaten. Ssd de bir yere kadar daha yenisini kullanmadan mevcut hızlar nerede anlamak güç Benim eski mac de ssd ile iyiydi ama yenisi katlar onu. Cem abinin pc de zamanının fırlaması değil zaten, amacına uygun tasarlamış yani verim/performans uçmaz/kaçmaz. Yenilense iyi olur ama onun kadar kalitelisi bulmak zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 240gb OCZ SSD aldım. Laptop üzerindeki CD sürücüyü çıkarıp yuvaya eski 1TB HDD'yi taktım. SSD işletim sistemi ve diğer tüm dosyaları alıyor zaten. 1 TB olanı time machine olarak yedekleme amaçlı kullanıyorum. Ofisde çalıştığım mac iCloud üzerinden tüm dosyaları yedekliyor. Evdeki makinada otomatik olarak senkron oluyor. TM'de yedek alıyor. Neredeyse mükemmel oldu. Sonuç SSD alın, bir de mümkünse pili değiştirin, yeniye para verecek bir işlem gücü ihtiyacımız yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 20 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Yahu amma taktınız ha Onu herkes biliyor zaten. Ssd de bir yere kadar daha yenisini kullanmadan mevcut hızlar nerede anlamak güç Benim eski mac de ssd ile iyiydi ama yenisi katlar onu. Cem abinin pc de zamanının fırlaması değil zaten, amacına uygun tasarlamış yani verim/performans uçmaz/kaçmaz. Yenilense iyi olur ama onun kadar kalitelisi bulmak zor. Takılır tabe. Olay yeni almak masraf yerine eldekini yükseltmek. Yoksa ver parayı al Mac i Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Kavga etmeyin. SSD'yi bir deneyelim. Pil ömrüne dw kısmen katkısı olabilir. Dörtte bir masrafla idare edebilirim sanki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Hocam devir ekonomi devri. 2018 fena geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 2 saat önce, Cem Boneval yazdı: SSD hız ve enerji gereksinimi açısından olumlu da ömür ve arıza olasılığı nasıl? standart kullanıcı için hddden kat kat kat iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 56 dakika önce, Teoman S. yazdı: Takılır tabe. Olay yeni almak masraf yerine eldekini yükseltmek. Yoksa ver parayı al Mac i Ben yükseltme demedim, aynı şeyi 4-5 kere demenin manası yok demek istem. Olay çok para vermek de değil, hepsini deneyimlediğim için diğer yorumların bende manası yok Yani o yollar çoktan aşıldı, blogda paylaşımlarım mevcut detaylı olarak video vs de var, meraklısına Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Ya biz öyle programlar falan gerekmiyo. Napaım feyse girelim, foruma girelim, yutubtan video izleyelim lak lak yapalım yeter bize ne 323232323gb ramlerden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Telefonun en iyisini alıyorsun Alsana snapdragon 400 işlemcili. Her işini görür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Telefonun en iyisini alıyorsun Alsana snapdragon 400 işlemcili. Her işini görür Şirket işlerini yürütüyom telden ondan neyse en iyisi bütçeye en uygun olanı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap