Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 (düzenlendi) Oyun oynayacagim, bol bol film izlerim.. oyle resim video islemem, cizim filan yapmam yani.. ama uzun yillar kullanmak isterim... aynı ben eski bilgisayarım 6,5 yıllıktı benim marka takıntımda var, asus toshiba ve samsung dışında hiç bir markaya bakmadım. asustan (20 gün oldu) memnunum. Bu arada kasasıda macbook ile aynı, ancak sıcak havanın oradan çıkmasının ekrana ve menteşelere uzun vadede zarar vereceğini düşünenler var. film izlemek açısından önemli bir noktada alette 4 tane hoparlör var, birde harici subwoofer ı var, bir laptopa göre çok iyi ses sistemi. kronik olduğu iddia edilen bir kaç sorunu var, - klavyenin bazı tuşları yamuk durabiliyor, değişim alanlar var. benimde bir tuşum yamuk ama uğraşmaya değer görmüyorum. - harici ekran kartını tanımıyormuş ben bu sorunu hiç yaşamadım yaşayanlarda bios update ile çözüyor gördüğüm kadarıyla. - hdd sesli çalışıyor (evet öyle ama saçma bi şekilde sessizleşti ) son 20 gündür fiyat açısından inceleme yapmadım ama hepsinin aynı oranda arttığını varsayarsam şuan olacak olsam doğrudan aynı aleti alırdım (dediğim markalar arasından tabi). bu arada sshd yi araştırmadıysan onuda açıklıyım, küçük bir ssd(16gb mesela) var normal diskle birlikte(ayrı veya diskin üzerinde) sistem bunu önbellek olarak kullanıyor, yani sık kullandığın dosyaları oradan çalıştırıyor. Birde sanılanın aksine oyun bile oynacak olsan üst bir işlemciye ihtiyacın yok, i5 son derece yeterli, ama öyle U filan olmasın tabi. herhangi bir konuda daha fazla detay istersen yazabilirim abi. not: bu asus n550jv nin her yerde gri kasalısı var, sadece kliksa ve teknosa siyah kasalısını satıyor, ben fiyat avantajından dolayı kliksadan siyah aldım. ___________ Ocak 18, 2014 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 3000TL verince bana Mac alınır gibi geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 3000TL verince bana Mac alınır gibi geliyor. 3000e alınacak mac özelliklerinde bir asusta 1500tl civarında olacaktır diye tahmin ediyorum. birde Alperen abi oyunda oynayacakmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 3000e alınacak mac özelliklerinde bir asusta 1500tl civarında olacaktır diye tahmin ediyorum. birde Alperen abi oyunda oynayacakmış. Aynen.. 3000lik Mac'in ozelliklerinde Asus 1500 civari.. Aman Yakup duymasin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Peki şimdi Mac muhabbeti acmayalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Peki şimdi Mac muhabbeti acmayalım. amacım uzatmak değilde, mace kötü diyen yok abi sadece bazılarımız o parayı veremiyor yada vermek istemiyor. benim demek istediğim 3000e çıktıktan sonra mac alırım düşüncesi yanlış elmaları kıyaslamak lazım elma ile armut kıyası olmamalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Peki şimdi Mac muhabbeti acmayalım. Yok Mac karsiti degilim, severim de ama pahali.. o 6000lik cihazi versin 3000e direkt gider alirim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Konuyu dağıtmama adına uzatmayacağım. Ama o Asus Mac osx ile çalışsa süper olurdu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Yok Mac karsiti degilim, severim de ama pahali.. o 6000lik cihazi versin 3000e direkt gider alirim düşünce şeklimiz oldukça benzermiş. kabaca aynı alet diyebiliriz zaten. asusta ekran kartı var macte ise ssd. 3000tlde osxe veremem açıkçası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Aynen.. 3000lik Mac'in ozelliklerinde Asus 1500 civari.. Aman Yakup duymasin Doğru ama senin yapacağın işler için performans aynı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Doğru ama senin yapacağın işler için performans aynı. O konfig gelecek vaadetmiyor.. suan icin yeterli.. düşünce şeklimiz oldukça benzermiş. kabaca aynı alet diyebiliriz zaten. asusta ekran kartı var macte ise ssd. 3000tlde osxe veremem açıkçası Hakkaten.ozan yaw.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Unutmadan ,Alperenim bu ay için de karar verip alman da fayda var ziraa (peşin almayacaksan tabii) taksitlere 2 Şubat'tan itibaren kısıtlama olacakmış..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Unutmadan ,Alperenim bu ay için de karar verip alman da fayda var ziraa (peşin almayacaksan tabii) taksitlere 2 Şubat'tan itibaren kısıtlama olacakmış..... Sagol abi.. cok taksit sevmiyorum zaten, problem yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Sizce bu mu? http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-ideapad-y510p-intel-core-i7-4700mq-24ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-156-tasinabilir-bilgisayar-59-407130/productDetails.aspx?productId=bd600870&categoryId=98&SKU=BD600870&utm_source=sm&utm_medium=facebook&utm_campaign=lenovo-y510&utm_content=post&utm_term=kategori-bilgisayar&wt_sm=facebook.post.kategori-bilgisayar.lenovo-y510 Yoksa bu mu? http://www.vatanbilgisayar.com/n550jv-notebook-core-i7-4700hq-24ghz-12-gb-1tb-156-4gb-w8-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis Birinin ekran karti 750, digerinin 755. Birinin ram 12gb, digerinin 8gb.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Sizce bu mu? http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-ideapad-y510p-intel-core-i7-4700mq-24ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-156-tasinabilir-bilgisayar-59-407130/productDetails.aspx?productId=bd600870&categoryId=98&SKU=BD600870&utm_source=sm&utm_medium=facebook&utm_campaign=lenovo-y510&utm_content=post&utm_term=kategori-bilgisayar&wt_sm=facebook.post.kategori-bilgisayar.lenovo-y510 Yoksa bu mu? http://www.vatanbilgisayar.com/n550jv-notebook-core-i7-4700hq-24ghz-12-gb-1tb-156-4gb-w8-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis Birinin ekran karti 750, digerinin 755. Birinin ram 12gb, digerinin 8gb.. tabiki Asus ... Eski bir bilgisayarcı yorumudur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap