Ahmet Gürbüz Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2012 Merhaba; Sizlere bir sorum olacaktı 3,5 aylık bir arabam var daha 13432 km de garantili ilk bakıma girmedi ilk bakımı ve yağ değişimi 20000 km de , aracın yağı simsiyah geçmiş yağın özelliği kalmamış motorun çalışma sesinde değişme oldu azda olsa sallantılı çalışıyor gibi oluyor motor, aracın yağını ben Sanayi de birine değiştirsem serviste araç garanti dışı olurmu ? çelişkiye düştüm yardımcı olursanız sevinirim . Teşekkürler ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 hiçbirşey olmaz, değiştirebilirsiniz. Ama uygun yağ'ı ekleyiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 Hiç bir sıkıntı olmaz ben öyle yapıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 aracın yağı simsiyah geçmiş yağın özelliği kalmamış Küçük bir not: Dizel araçlarda yağ çok kısa sürede renk değiştirir ve yağın değişim zamanı ile ilgili bir kriter değildir, sallantılı çalışmayı da yağdan çok havaların soğumasına bağlardım. Ama bence de değişim için katedilen km yeterli... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Uygun yağı ve yağ filtrasini kullandıktan sonra sorun olmaz,iyide olur araba fazladan yağ değişimi yapmış olur.Ama yağın siyah olmasında değişen birşey olmaz.Yağın orginal renginide sadece koyarken görürsünüz,sonrası yine aynı durum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap