Guest mustafa badem Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2012 arkadaşlar stil paket aracıma katlanır ayna takmak istiyorum bu işlemi daha önce yapan arkadaşlar varmıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Sonradan yapılabilecek işlemlerin en kolaylarındandır diye düşünüyorum, ama merkezi kilit ile katlanmaz, manuel olarak, içerideki buton yardımıyla kapatılabilr, kapıları kilitlediğinizde katlanmasını istiyorsanız bunun için modül falan da gerekebilir. Yani o zaman iş uzayabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 merkezi killiten degişmesi için anahtarında degişmesi gerekir muhtemelen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 yok öyle bir şey cam modülündeki tetik kablosundan paralel çekiliyor extra bir masrafa gerek yok aynayı alıp serviste değiştiriniz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Aydın Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Arkadaslar bende de titanyum var ama katlanır aynam yok kumanda dan açıp kapatınca açılıp kapanan ayna istiyorum ama bilgim yok olurmu olmazmı bilen varsa anlatırsa çok iyi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Olur tabi ki, servisler bunu yapar. Yada gerekli parçalar temin edilmeli.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 bende var ama bir işe yaradığını görmedim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 içeride aynayı kapama tuşu yok onu nasıl halletcez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 Olur tabi ki, servisler bunu yapar. Yada gerekli parçalar temin edilmeli.. abi servis bu işi yapana kadar ooo sende biliyosun servisin durumunu bu işi dışarda nasıl yaptırabiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 merhaba; yine bir konu açayım ve sizleri biraz meşgul edeyim dedim:) focus 3 lerin titanyum paketleri hariç diğer modellerinde kapanır aynalar yok. bunları kapatmak için aynayı komplemi değişmek lazım, yoksa sadece içine motor koydursak oluyormu? teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 merhaba; yine bir konu açayım ve sizleri biraz meşgul edeyim dedim:) focus 3 lerin titanyum paketleri hariç diğer modellerinde kapanır aynalar yok. bunları kapatmak için aynayı komplemi değişmek lazım, yoksa sadece içine motor koydursak oluyormu? teşekkürler... İletiniz buraya alındı, lütfen önce arama yapın eğer yoksa yeni başlık açınız. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 merhaba; yine bir konu açayım ve sizleri biraz meşgul edeyim dedim:) focus 3 lerin titanyum paketleri hariç diğer modellerinde kapanır aynalar yok. bunları kapatmak için aynayı komplemi değişmek lazım, yoksa sadece içine motor koydursak oluyormu? teşekkürler... Geçenlerde benim arabanın katlanan ayna arıza yaptı. Servis, resimde 17682 olarak gösterilen parçayı değişti. Muhtemelen sizin de bu parçayı komple değişmeniz gerekiyor. Yalnız sonradan takıldığında tesisat ilavesi de gerekebilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet K Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 2015 focus trend x aracıma katlanır ayna yaptırmak istiyorum aynalar çifti 500 ,100 modulle 600 tl fakat serviste sanayide arabanın elektrik aksamıyla oynuyor dediler .yardımcı olur musunuz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 burda da 600 çifti bence daha baya pazarlık payı var http://www.aynadeposu.com/Products/Focus-2011%3E-Elektrikli-Rezistansli-Boyanir-Astar-Kapakli-Sinyalli-Alt-Aydinlatmali-KOR-NOKTA-IKAZLI-OTOMATIK-KATLANIR-SOL.html bence aynaları alın yetkili serviste taktırın en güzeli kafanız ağrımaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet K Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Servis yanaşmıyor maalesef kendi sattığı malları yapıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap