Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2016 Takarsiniz.zor birşeyi yok.olmadı takarken alo deyin yardimci da olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Aynalarınızı söküp katlanabilen aynaları takacaksınız, kapı içlerindeki kaplamaları söküp kapı modüllerini değiştireceksiniz o kadar, fiziki olarak yoracak olan tüm işlemler bu kadar. Ki sadece soketleri çıkarıp yenilerini takmak şeklinde olacak bu değişimler.. Sonrasında bilgisayar ve ara kablo ile araca bağlanılıp program üzerinden katlanan ayna seçenekleri aktif edilecek. Gözünüzde büyütmeyin çok da zor bir iş değil.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2016 38 dakika önce, Sarp D. Uygur said: Aynalarınızı söküp katlanabilen aynaları takacaksınız, kapı içlerindeki kaplamaları söküp kapı modüllerini değiştireceksiniz o kadar, fiziki olarak yoracak olan tüm işlemler bu kadar. Ki sadece soketleri çıkarıp yenilerini takmak şeklinde olacak bu değişimler.. Sonrasında bilgisayar ve ara kablo ile araca bağlanılıp program üzerinden katlanan ayna seçenekleri aktif edilecek. Gözünüzde büyütmeyin çok da zor bir iş değil.. Sarp bey daha önceki aracımda plaka ampulunu led yapmak isterken plaka aydınlatmasını kıran adamım. Bu işin yolunu yordamını bilmem malesef. Her işin pratiği var öğrenmeden yapmak acemi işidir ki ben de cüret edemiyorum. Sivas'a en yakın nerede yapabilirim bu işlemi acaba? Yapıp yakınımda olan varsa malzemeleri alıp haftasonu gidebilirim yanına. :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 O zaman şöyle diyelim, modülünüzü (veya modüllerinizi) aldığınız zaman bagaja atın. Aynalarınızı yenileriyle değiştirin, ( tiz hoparlörlerinin kapaklarını söktüğünüzde 3 tane vidayı sökerek aynaları değiştirebilirsiniz), aynaları değiştirince de (modülü orijinal alırsanız) servisten kapı modüllerinin montajını isteyin. Kalanı işlemler bilgisayar üzerinden yapılacak onları buradaki yönergeleri izleyip bir şekilde halledersiniz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2016 Kapı iç kısmı sökmek için bir video buldum. Galiba bu işe kendim girişebilirim ama hala şüphelerim var... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Abi ben sana söktürücem o kapıları bu gidişle Görüntülü görüşme yapabileceğimiz bir zemin hazırlayalım, sen alet edavatı hazırla, gerisini hallederiz birlikte.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 28 dakika önce, Sarp D. Uygur said: Abi ben sana söktürücem o kapıları bu gidişle Görüntülü görüşme yapabileceğimiz bir zemin hazırlayalım, sen alet edavatı hazırla, gerisini hallederiz birlikte.. Alıyorum yalnız bir sıkıntı var elm327 Onu da almayı düşünüyorum artık yapacak bişi yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Ya yaparsin modifiyesini. Ben yaptım Sarp sagolsun sende yaparsin.. Ayrica bunda modifiyeli elm ye gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 49 dakika önce, Teoman Saraç said: Ya yaparsin modifiyesini. Ben yaptım Sarp sagolsun sende yaparsin.. Ayrica bunda modifiyeli elm ye gerek yok. Bende hiç yok zaten Teoman Bey Sarp Bey daha önceden gönderdi sağolsun hallettim işimi de bu proje daha farklı Bu arada yakalamışken sizi; bu modüller nereye takılıyor acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Link vermiştim ya ben ordan aldım elm yi. Vİdeoda bir yer gösteriyor 08:39 ila 08:40 saniyeleri arasında hoparlörün beyaz bağlantı yerin üstünde uçları gözüküyor. Modül o. Onu değiştiriyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Ayna her focus modeli için aynı şekilde mi acaba? Çünkü bir önceki videoda pandizot sökmek için kapı kolu vida kapağı bende daha büyük ve farklı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2016 Bu araç USA spec ve aynaları farklı. Arka plandaki dizaynın farklı olması şaşırtıcı değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Dün uygulamayı yaptım baya baya içim cız ede ede ama sonucu görünce gerçekten insanın yüzü gülüyor. Elim yatkın değildir pek ama başardım Bu projede bana yardım eden @Sarp D. Uygur kardeşime @Teoman Saraç Bey'e teşekkür ederim. Biraz kafalarını şişirdim haklarını helal etsinler. Aynaları sökmek çocuk oyuncağı gerçekten. Kapılar biraz araştırma istiyor. Benim aracım trend-x kapıdan 5 adet vida söktüm. İlk kapıda öğrendim ikinci kapıda işler baya zevkliydi. Kapının döşemesini sökmekte biraz korktum Sarp kardeşimden yardım istedim sağolsun korkma abi çek dedi ? Asıldım var gücümle döşeme çıktı. Temin ettiğim modülleri eskisi ile değiştirdim. Montaj işi tamam. Sonrasında elm ile bağlanıp Teoman Bey'den öğrendiğim 85-87 ve 144 nolu ayarları değiştirdim ve yükleme işi tamam. Heyecanla olacak mı diye denemeye koyuldum çiftlikte hanım da merakla geldi yanıma ve sonuç başarılı şükürler olsun... ?? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Hayırlısı olsun. Güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 1 August 2016 - 11:29 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: Hayırlısı olsun. Güle güle kullan.. Teşekkür ettim. Aslında montaj ve sökmekteki mantığı kavrayınca hemen hemen herkes yapabilir bu işi. Tak çıkar malzemelerin klipsi oluyor genelde. Başta zorlamak yerine nereden açılabilir,nerede bağlantı ayakları var onu kestirmek lazım. Bir de bunlarla alakalı bir video izlenirse tamamdır ha bir de yardım almak Ayrı ayrı teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap