Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Yalnız benim camlar dışardan anahtarla kapanmıyor? Ne yapmam gerekli eskiden kapanıyordu @Sarp D. Uygur @Teoman Saraç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Camlar kodlanmalı. Bakınız: Diğer konularımız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2016 Kontak açık iken 2 şer olarak camları aynı anda aç, elini kaldırmadan beklet, aynı şekilde kapat beklet. ZAten duyabilirsen tık diye ses geliyo. Tek dokunuşla açıp kapanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 14.12.2015 - 20:03 tarihinde, Murat Kavuk yazdı: @Teoman Saraç Hocam, focus ve c-max için kumanda kodları ortak. Servis neden bulamadı anlamadım. Çok da kod yok aslında. AM5T-14A132-AA >> "4 camlı", "çocuk kilidi: cam" AM5T-14A132-BB >> "4 camlı", "çocuk kilidi: cam + kapı" AM5T-14A132-CA >> "4 camlı", "çocuk kilidi: cam", "alt aydınlatma ve katlamalı ayna" AM5T-14A132-DB >> "4 camlı", "çocuk kilidi: cam + kapı", "alt aydınlatma ve katlamalı ayna" Ben -ca kodunu sordum adam sürekli şasi isteyip durdu. Vermedim çünkü biliyorum sizin araca uyumlu değil deyip kapatacak. Fiyatları da 250 ile 600 tl arası değişiyor hangisi olur bilemem dedi. Bildiginiz tanıdıgınız yedek parçacı var mı bu kodu temin edebileceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 11 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Ben -ca kodunu sordum adam sürekli şasi isteyip durdu. Vermedim çünkü biliyorum sizin araca uyumlu değil deyip kapatacak. Fiyatları da 250 ile 600 tl arası değişiyor hangisi olur bilemem dedi. Bildiginiz tanıdıgınız yedek parçacı var mı bu kodu temin edebileceğim. Forumdan Erol Otoya mesaj atın, yardımcı olurlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Ayna işini bizde hallettik sonunda.https://vimeo.com/181235814 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 @Semih G. hayırlı olsun güle güle kullan ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda G Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 23 Kasım 2015 - 16:57 tarihinde, Olcay Sert yazdı: burda da 600 çifti bence daha baya pazarlık payı var http://www.aynadeposu.com/Products/Focus-2011%3E-Elektrikli-Rezistansli-Boyanir-Astar-Kapakli-Sinyalli-Alt-Aydinlatmali-KOR-NOKTA-IKAZLI-OTOMATIK-KATLANIR-SOL.html bence aynaları alın yetkili serviste taktırın en güzeli kafanız ağrımaz Bu aynayı taktığımızda kör nokta uyarı sistemi çalışmaz heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 8 dakika önce, Arda G yazdı: Bu aynayı taktığımızda kör nokta uyarı sistemi çalışmaz heralde Doğal olarak "Evet" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2016 1 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: @Semih G. hayırlı olsun güle güle kullan ... Teşekkürler abi, sayenizde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Giray Aksen Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Selamlar Bende style 2012 var aynalar katlamalı ben direk kör noktalı olan aynayı takarsam kör nokta sistemi çalışır mı ? Ek yapmam gereken bir şey var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 5 dakika önce, Giray Aksen yazdı: Selamlar Bende style 2012 var aynalar katlamalı ben direk kör noktalı olan aynayı takarsam kör nokta sistemi çalışır mı ? Ek yapmam gereken bir şey var mı ? Ayna sadece gösterge. O işi arka çamurluğa gizlenmiş modüller yapıyor. Ve modüller hayli pahalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 11 dakika önce, Giray Aksen yazdı: Selamlar Bende style 2012 var aynalar katlamalı ben direk kör noktalı olan aynayı takarsam kör nokta sistemi çalışır mı ? Ek yapmam gereken bir şey var mı ? Sen nerdesin be mübarek Tabiki öyle olmaz ama çözeriz bir şekilde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Sen nerdesin be mübarek Tabiki öyle olmaz ama çözeriz bir şekilde... Ek bilgi, Muzaffer yazılım atmadan çalışmıyor demişti. Galiba BCM yazılımının silbaştan olması gerekiyor. Sadece ELM ile olmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 17 dakika önce, Giray Aksen yazdı: Selamlar Bende style 2012 var aynalar katlamalı ben direk kör noktalı olan aynayı takarsam kör nokta sistemi çalışır mı ? Ek yapmam gereken bir şey var mı ? 2 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Ek bilgi, Muzaffer yazılım atmadan çalışmıyor demişti. Galiba BCM yazılımının silbaştan olması gerekiyor. Sadece ELM ile olmuyor. O halde Muzaffer i bulur yaparız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap