Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Camı da değişmesi gerekmez mi? Abi benim araba sandım bi anda Tabi cama bakmak gerek. Arkasında rezistans varsa elm den olur yoksa cama bakmak gerek alındıktan sonra giriş yeri falan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Yok eksik kablo yok. 8 solda, 10 sağda olur KÖR NOKTA OLMAYAN araçlarda. Sen bi elm den aktif edermisin? Önce eml bulmam gerek İnternete gittigidiyorda var. Ben bir ölçüm cihazı ile bakayım. Belki açıktır. Açık değilse eml ile başlarım işe.Yoksa direk aynaya bakarım. Bu arada Ayna kodunu internete arayınca Cmax çıkıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Konuyu anlayamadığımdan soruyorum; -Sadece ayna camı değişerek ısıtma nasıl sağlanacak? Rezistansın çalışması için bağlantı gerekmiyor mu? -Ee şimdi ayna değişecekse katlamalısını almak daha mantıklı değil mi? Kafamda deli sorular Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Semih sadece cam değişecek. Kablo sayısı tutuyor. Karlamayı sağlayan modül, ısıtmayı sağlayanabilir modül değişmeden. Ben denemiştim diye hatırlıyorum. Yoksa otomerte yönlendirip aldırırız ayna modül Cam 2,5 ların ki bile uyuyor. 20 tl falan olması gerekirdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 3 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Semih sadece cam değişecek. Kablo sayısı tutuyor. Karlamayı sağlayan modül, ısıtmayı sağlayanabilir modül değişmeden. Ben denemiştim diye hatırlıyorum. Yoksa otomerte yönlendirip aldırırız ayna modül Cam 2,5 ların ki bile uyuyor. 20 tl falan olması gerekirdi. Isıtma için modül lazım değil abi buna eminim,denedim çünkü bende Oradaki kabloların birinden mi alınacak ısıtma için elektrik? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Alınmıyacak diye düşünüyorum, sadece aynaya bakıp elm den açılması yeterli gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Abicim modül olmadan olur mu? Dış hava sıcaklığı 5 derecemiydi neydi düştüğünde aynalar otomatik olarak araba tarafından ısıtılıyor. Modülsüz olacağını hiç sanmıyorum. Haa arka cam ısıtma tesisatından çekerseniz kablo o zaman olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Kafamdan geçen şu titanyumun ayna camı (Otomatikman rezistanslı gelecek) alınacak. Rezistans bağlantılarını ben yaparım sonuçta çıkış soketine uc gireceğim. Meslekten sorun değil Komple kablo çeksem sorun değil. Karşılık kabloları var onuda gördük. Şimdi EML 327 olayına bakıyorum. 28$ bir tane önerilmiş ama emin olamadım. Sonrasında Ayna camını temin etmek kalıyor. Otomert'e cam göremedim. O yüzden kodunu arıyordum. Bu işi çözersem Sahibinden ilanımı kaldırcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Dayı ne gerek var ısıtmaya, 4 teker bir direksiyon yeter yahu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 3 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Abicim modül olmadan olur mu? Dış hava sıcaklığı 5 derecemiydi neydi düştüğünde aynalar otomatik olarak araba tarafından ısıtılıyor. Modülsüz olacağını hiç sanmıyorum. Haa arka cam ısıtma tesisatından çekerseniz kablo o zaman olabilir. Modül var zaten, mevcut modülde pinleri varsa (ki kablo varsa demekki pinleri de var), modülü değiştirmeye gerek yok görünüyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Dayı ne gerek var ısıtmaya, 4 teker bir direksiyon yeter yahu Ya bir dur evlenince görcem seni Nerde bizim gelin gel al yeğeni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Modül var zaten, mevcut modülde pinleri varsa (ki kablo varsa demekki pinleri de var), modülü değiştirmeye gerek yok görünüyor. O zaman modüle bağlantı+elm ayarı yeterli 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 20 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Alınmıyacak diye düşünüyorum, sadece aynaya bakıp elm den açılması yeterli gibi geliyor bana. Ayna rezistanslı değilse ki sanmıyorum olacağını, yeni alınan aynanın rezistansı nereden alacak abi elektriği? He zaten Volkan abi biliyormuş bu işleri ona zor gelmez ama benim işime komple değiştirmek daha kolay geldi 3 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Abicim modül olmadan olur mu? Dış hava sıcaklığı 5 derecemiydi neydi düştüğünde aynalar otomatik olarak araba tarafından ısıtılıyor. Modülsüz olacağını hiç sanmıyorum. Haa arka cam ısıtma tesisatından çekerseniz kablo o zaman olabilir. Ben katlanır aynaları taktıktan sonra denedim abi eski modülleri değiştirmeden,bir ihtimal benim modüller HIGH olanlardandır diye. Tabi katlama çalışmadı, bir de arka cam rezistansını açıp ısıtmayı denedim ve aynalarda ısındı. Yani mevcut modüller yetiyor ısıtmaya, elm ile ayarları açmak kaydıyla tabiki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Arka Cam rezistansiyla isinsin yeter. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Bir trend'in dramı! sat şunu sat sat... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap