Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Zaten elm den açılınca arkayla beraber ısınıyor. Elm den aktif etmek yetiyor modüle gerek yok ısıtma için. Ben camı hatırlamıyorum. Ortasında plastikle braberbi şeyler vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim. --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: Bir trend'in dramı! sat şunu sat sat... Trend deyip geçme içinden TİT X çıkıyor.. Bknz. Örnek benim araba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 4 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Zaten elm den açılınca arkayla beraber ısınıyor. Elm den aktif etmek yetiyor modüle gerek yok ısıtma için. Ben camı hatırlamıyorum. Ortasında plastikle braberbi şeyler vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim. --0 dakika sonra eklendi-- Trend deyip geçme içinden TİT X çıkıyor.. Bknz. Örnek benim araba Sis farı kablosu der giderim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 (düzenlendi) Zopayı atarım.... Sis dedik ne çıktı altından.. Ekim 19, 2016 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 7 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Bir trend'in dramı! sat şunu sat sat... Adamın arabası tit x olarak yapılmış. Ama sonradan sanırım arabayı soymuşlar. Üstüne trend kasayı koyup satmışlar. Bildiğin toplama araba işte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 1 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Zopayı atarım.... Sis dedik ne çıktı altından.. abi sen gel sat bu arabayı gerçek tit x al Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 6 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Adamın arabası tit x olarak yapılmış. Ama sonradan sanırım arabayı soymuşlar. Üstüne trend kasayı koyup satmışlar. Burdan sonrası yanlış. Herşey mi hazır arkadaş fazlasıyla ama işte... Bütçe.. Hadi semih senle benimkini satalım bana tit x alalım.Sen Nur-u yla takılırsın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Bendeki ayna camları bu şekilde @Volkan Ö. abi. Mk3 ile aynı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 4 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Burdan sonrası yanlış. Herşey mi hazır arkadaş fazlasıyla ama işte... Bütçe.. Hadi semih senle benimkini satalım bana tit x alalım.Sen Nur-u yla takılırsın.. Haydaa benim arabada gümbürtüye gitti Daha yeni göstergem olmuş ne satması abi, hem Semih abinin araba 1 gün çalışsa 3 gün garajda sökülüyor, ne ara bineceğiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 arkadaşlar bu katlanır ayna yerine bir de sinyal verince sağa yada sola az biraz aynayı açıp sonra kapatsa bu meret olmaz mı ilgili arkadaşlar cevap verir mi ? acaba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 6 dakika önce, Osman Türkol yazdı: arkadaşlar bu katlanır ayna yerine bir de sinyal verince sağa yada sola az biraz aynayı açıp sonra kapatsa bu meret olmaz mı ilgili arkadaşlar cevap verir mi ? acaba O dediğini Serkan bir modülle geri vitese takınca aşağı inen şeklinde yapmıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 14 dakika önce, Semih G. yazdı: Haydaa benim arabada gümbürtüye gitti Daha yeni göstergem olmuş ne satması abi, hem Semih abinin araba 1 gün çalışsa 3 gün garajda sökülüyor, ne ara bineceğiz Ne arabama bok atıyon ki sen. Misler gibi topladık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 12 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: O dediğini Serkan bir modülle geri vitese takınca aşağı inen şeklinde yapmıştı. o zaman sol sağa döneni de yapar mı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 22 dakika önce, Semih O. yazdı: Bendeki ayna camları bu şekilde @Volkan Ö. abi. Mk3 ile aynı. http://www.fordyedekparca.com/2008-2011-focus-ayna-cami-l-elektrikli-krezistansli-7s71-17k741-ca http://www.fordyedekparca.com/2008-2011-focus-ayna-cami-r-elektrikli-krezistansli-7s71-17k740-ca Farklı kodla buldum CA ne ola ki? Kod uzmanları cevap versin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 (düzenlendi) 4 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: http://www.fordyedekparca.com/2008-2011-focus-ayna-cami-l-elektrikli-krezistansli-7s71-17k741-ca http://www.fordyedekparca.com/2008-2011-focus-ayna-cami-r-elektrikli-krezistansli-7s71-17k740-ca Farklı kodla buldum CA ne ola ki? Kod uzmanları cevap versin Mk3'ün tüm ayna camları bunlar abi. Yani bizim durumda sinyalli, katlanır, ısıtmalı ve ledli, kör nokta uyarısı yok. Diğerlerine de aşağıdan bakabilirsin. Ekim 19, 2016 Semih O. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 11 dakika önce, Semih O. yazdı: Mk3'ün tüm ayna camları bunlar abi. Yani bizim durumda sinyalli, katlanır, ısıtmalı ve ledli, kör nokta uyarısı yok. Diğerlerine de aşağıdan bakabilirsin. Tamam CA olacak kör noktayla işimiz yok. Mk3'ün tüm ayna camları bunlar abi. Yani bizim durumda sinyalli, katlanır, ısıtmalı ve ledli, kör nokta uyarısı yok. Diğerlerine de aşağıdan bakabilirsin. CA doğru gibi bende kor nokta yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap