Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 7 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: Tamam CA olacak kör noktayla işimiz yok. 7S71 serisinde CA olan nedir bulamadım yalnız. Muhtemelen CB'nin öncülü onlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 (düzenlendi) Bir saat önce, Semih O. yazdı: 7S71 serisinde CA olan nedir bulamadım yalnız. Muhtemelen CB'nin öncülü onlar. CB olması gerek gibi. CA'da non heated yazıyor. Sağ sol farklımı sendeki kodu. Oda ilginç https://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=1185 https://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=1186 Sanırım bu ikisi gibi gözüküyor. Ekim 19, 2016 Volkan Ö. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Ne arabama bok atıyon ki sen. Misler gibi topladık. Toplamadın demedim ki abi,toplayıp toplayıp tekrar dağıtıyorsun onu kasttettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Toplamadın demedim ki abi,toplayıp toplayıp tekrar dağıtıyorsun onu kasttettim [emoji3] Dağıtıp toplamayı sağlam yerde öğrendi adam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 15 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: CB olması gerek gibi. CA'da non heated yazıyor. Sağ sol farklımı sendeki kodu. Oda ilginç https://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=1185 https://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=1186 Sanırım bu ikisi gibi gözüküyor. Direkt benim kodlara göre baksan ya abi. Yolcu tarafı konveks, şöfor tarafı asferik gözüküyor. --0 dakika sonra eklendi-- Daha mantıklı bir açıklama getiren olacaktır mutlaka. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: Direkt benim kodlara göre baksan ya abi. Yolcu tarafı konveks, şöfor tarafı asferik gözüküyor. Senin kodları bulsam Satan yer bakacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 2 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: Senin kodları bulsam Satan yer bakacağım Yazdım ya yukarıda bunlar işte abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Yazdım ya yukarıda bunlar işte abi. İnternete yok Ondan kıstırıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Şimdi, Volkan Ö. yazdı: İnternete yok Ondan kıstırıyorum. Ben buldum atayım. Senin buldukların yan sanayi sanırım benim bulduklarım 200 papel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Ben buldum atayım. Senin buldukların yan sanayi sanırım benim bulduklarım 200 papel. O paraya komple veriyorlar 30 yerine 300 girmiş bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 32 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: O paraya komple veriyorlar 30 yerine 300 girmiş bence Tek parçalar genelde daha pahalı abi ama bilemiyorum. Başka yerden de bakarız. Hatta Er-Ol otoya sor direkt. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Tek parçalar genelde daha pahalı abi ama bilemiyorum. Başka yerden de bakarız. Hatta Er-Ol otoya sor direkt. Sordum cevap vermedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 8 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: Sordum cevap vermedi. Küsmüştür belki? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Küsmüştür belki? Sanmam gol atmadım ki Orta sahadaydım. Maçıda kaybetik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 2 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: Sanmam gol atmadım ki Orta sahadaydım. Maçıda kaybetik. şike yaptığını da itiraf et sen böyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap