Ilker Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 (düzenlendi) ayna ısıtma için pin'lerde ölçüm (5-6) yaptım sürekli 10.54 volt gerilim ölçüyorum. Sanırım başka problem var ayna ısıtma sistemi hayal oldu elm ile hangi özelliği açmak gerekiyor. Bu arada rezistans problem değil elektrik sinyali gelse onu hallederiz soket pin out: 1,2,3: Ayna camı hareketi (3), 4: Katlama 5: Isıtma 6: Toprak 7: Sinyal 8: Alt Aydınlatma 10: Kör Nokta 11,12: Dış sıcaklık (sürücü tarafı, focus için) Ekim 19, 2016 Ilker Özeren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 @Ilker Özeren #144 olması lazım bendeki ayar böyle Focccus da #144 Power/Heated Mirrors : Short Arm Power / Heated Mirrors 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilker Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 3 minutes ago, Semih O. said: @Ilker Özeren #144 olması lazım bendeki ayar böyle Focccus da #144 Power/Heated Mirrors : Short Arm Power / Heated Mirrors Focccus da şuan ki konfigürasyon değerim #144 Long arm power/heated mirrors kapalı mı yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 9 dakika önce, Ilker Özeren yazdı: Focccus da şuan ki konfigürasyon değerim #144 Long arm power/heated mirrors kapalı mı yani Short arm ve long arm aynanın fiziksel şekliyle alakalı bildiğim kadarıyla, yani teoride açık olması lazım. Ancak sizin aracınızda short arm ayna var. Bağlantıları farklıysa araç bunu kaale almıyor ya da hata veriyor olabilir. Diğerini denediniz mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 ayna ısıtma için pin'lerde ölçüm (5-6) yaptım sürekli 10.54 volt gerilim ölçüyorum. Sanırım başka problem var ayna ısıtma sistemi hayal oldu [emoji20] elm ile hangi özelliği açmak gerekiyor. Bu arada rezistans problem değil elektrik sinyali gelse onu hallederiz [emoji4] soket pin out: 1,2,3: Ayna camı hareketi (3), 4: Katlama 5: Isıtma 6: Toprak 7: Sinyal 8: Alt Aydınlatma 10: Kör Nokta 11,12: Dış sıcaklık (sürücü tarafı, focus için) 5 ile 6 arasında voltaj ölçüyorsan sorun ne? Akim geliyor demek ki? 5 ile 6 arasında voltaj ölçüyorsan sorun ne? Akim geliyor demek ki? Erkekte pinler yok. Kendine pin yapman gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilker Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 sürekli voltaj geliyor. arka cam ısıtmayı açsamda açmasamda sürekli voltaj sabit . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 sürekli voltaj geliyor. arka cam ısıtmayı açsamda açmasamda sürekli voltaj sabit . Dış sıcaklıktaki tetikleme acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilker Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 1 hour ago, Semih O. said: Short arm ve long arm aynanın fiziksel şekliyle alakalı bildiğim kadarıyla, yani teoride açık olması lazım. Ancak sizin aracınızda short arm ayna var. Bağlantıları farklıysa araç bunu kaale almıyor ya da hata veriyor olabilir. Diğerini denediniz mi? short arm olarak denemedim. yarın deneyerek bilgi paylaşırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 5 ve 6 devamlı akim var.Shortarm denemesinde kesilirse bir eml alıp değişikliği tamamlamayı planlıyorum.Devamlı ısıtılıyor olamaz değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 25 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: 5 ve 6 devamlı akim var. Shortarm denemesinde kesilirse bir eml alıp değişikliği tamamlamayı planlıyorum. Devamlı ısıtılıyor olamaz değil mi? Arka cam rezistansıyla çalışıyor abi bildiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Arka cam rezistansıyla çalışıyor abi bildiğim kadarıyla. Yahu + lar sürekli - ler gem tarafından yönlendirilmiyormuydu? Ben m yanlış hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Yahu + lar sürekli - ler gem tarafından yönlendirilmiyormuydu? Ben m yanlış hatırlıyorum. Evet öyle ama bu durumda akım geçmemesi gerekmez mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 2 dakika önce, Semih O. yazdı: Evet öyle ama bu durumda akım geçmemesi gerekmez mi? yahu sürekli + varsa nasıl kesilecek. akım geçecek ama gem - den kesiyor işte. Yanlış bilmiyorum inş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: yahu sürekli + varsa nasıl kesilecek. akım geçecek ama gem - den kesiyor işte. Yanlış bilmiyorum inş. Bir bilene sorsak? @Murat Kavuk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 artısını eksisini bilmem ama sadece arka camla çalışıyor en azından bende öyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap