Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2015 Mevcut konu ile birleştirildi. Forumda yeni konu açmadan önce LÜTFEN arama yapınız.Bu sebeple konular açıyoruz, silmiyoruz vs. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 15 saat önce, Ahmet K said: Servis yanaşmıyor maalesef kendi sattığı malları yapıyor o zaman ahmet mehmet ustaya gidecen yada katlamadan vazgeçecen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atakaan Atilla Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 merhaba; yine bir konu açayım ve sizleri biraz meşgul edeyim dedim:) focus 3 lerin titanyum paketleri hariç diğer modellerinde kapanır aynalar yok. bunları kapatmak için aynayı komplemi değişmek lazım, yoksa sadece içine motor koydursak oluyormu? teşekkürler... Kim demiş titanium hariç yok diye. Bence bi Araştırma yapmadan kesin konusmayin. Arkadaşlar arasında 3 tane style sahibiyim ve 3 umuzde de katlanır ayna mevcut. Acaba neden ? Diye soracakmisiniz. En üstteki düğmeye bastığınızda da aynalar içerden kapanıyor. Sağlam ve kesin bilgi araç benim çünkü. Yukardan bi katlanmış ayna görüntüsü Daha var ama yeter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet K Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 On 24.11.2015 12:57:10, Olcay Sert said: o zaman ahmet mehmet ustaya gidecen yada katlamadan vazgeçecen Mehmet usta kim abi ? Nerde adres Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Servis dışında bir yer için söylenmiş söz o yani bir adres yok maalesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 (düzenlendi) Bir şekilde bu aynalardan temin ettik diyelim. Kaçırdığım nokta. bu elektriği nerden alacak ve içerden yada kumandadan katlanabilecekmi? Ayrıca rezistansı nasıl halledilir? hadı elektriği bişekilde aldı ya ısıtma rezistansa bağlanması gerek ki ısınınca devreyi kapatsın. Birde benim sürekli alışveriş yaptığım yerin sitesine baktım. Yerleri İstanbul/Aksarayda. orda baya uygunmuş fiiyat ayrıca alttaki kod numarasınada dikkat ettim sanırım doğru.. link Kasım 29, 2015 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Bir saat önce, Teoman Saraç said: Bir şekilde bu aynalardan temin ettik diyelim. Kaçırdığım nokta. bu elektriği nerden alacak ve içerden yada kumandadan katlanabilecekmi? Ayrıca rezistansı nasıl halledilir? hadı elektriği bişekilde aldı ya ısıtma rezistansa bağlanması gerek ki ısınınca devreyi kapatsın. Birde benim sürekli alışveriş yaptığım yerin sitesine baktım. Yerleri İstanbul/Aksarayda. orda baya uygunmuş fiiyat ayrıca alttaki kod numarasınada dikkat ettim sanırım doğru.. link Aynaları kapı modülleri (DDM ve PDM) kontrol ediyor. Sizin araçtaki modüllerin çıkışlarında gerekli çıkışlar var ise tesisat çekerek orjinali gibi çalışır. Manuel açma kapama için cam kumanda panelinin de değişmesi gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 5 dakika önce, Murat Kavuk said: Aynaları kapı modülleri (DDM ve PDM) kontrol ediyor. Sizin araçtaki modüllerin çıkışlarında gerekli çıkışlar var ise tesisat çekerek orjinali gibi çalışır. Manuel açma kapama için cam kumanda panelinin de değişmesi gerekir. Benim için çok teknik bilgi oldu bu . Benim araçta modüller nerde ? yani siz; '' dünya daha bir toz bulutuyla.... ''dan değilde biraz baştan başlamanız gerekir anlamam için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Şimdi, Teoman Saraç said: Benim için çok teknik bilgi oldu bu . Benim araçta modüller nerde ? yani siz; '' dünya daha bir toz bulutuyla.... ''dan değilde biraz baştan başlamanız gerekir anlamam için Kapılarda 14B533 kodlu olan kapı modülü (DDM = driver door module, PDM= passenger door module) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Bukadar karışık olmaması gerekir bence. Niye şunu tak çalıştır yapmazlar ki. Dip not geçende birşey dikkatimi çekti. Benim araçta genelde çoğu tesisat çekili sadece en son uçları yok onun yerine kapak var. Acaba buda varmıdır. İçeriden kapatmak için sanırım 14529 nolu parçalardan birisi gerekir. Ama ben hala şu modülde kaldım. Anlamadım yani napayım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 @Teoman Saraç Harikasın kardeşim Sen yaptırmaya karar verdiğinde ben sana 10 numara usta bulacağım. Sıkıntı yok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 (düzenlendi) 1 saat önce, Teoman Saraç said: Bukadar karışık olmaması gerekir bence. Niye şunu tak çalıştır yapmazlar ki. Dip not geçende birşey dikkatimi çekti. Benim araçta genelde çoğu tesisat çekili sadece en son uçları yok onun yerine kapak var. Acaba buda varmıdır. İçeriden kapatmak için sanırım 14529 nolu parçalardan birisi gerekir. Ama ben hala şu modülde kaldım. Anlamadım yani napayım.... Karışık değil aslında. Modül dediğimiz küçük bir beyin. Merkez ile haberleşmeye yardımcı oluyor, kilitler ne zaman devreye alınacak, cam tek dokuşla ne kadar açılacak vs bunlara karar veriyor. Dediğiniz gibi tesisat var olabilir, modül de ortak olabilir. Tek yapılması gereken aynayı değiştirmek olabilir. Bunu anlamanın en kolay yolu da, aynaya gelen tesisatı açıp, elektrikli ayna kapatma ile ilgili kablolar var mı yok mu kontrol etmek sadece. İçeriden kapatmak için 1429C'yi değiştirmeniz, ayrıca onun monte edildiği trimde de küçük bir delik açmanız gerekiyor görünüyor. Maalesef tak-çalıştır yapmıyorlar çünkü çok ince maliyet hesapları var arkasında. Gereksiz bir parçayı mümkün olduğunca koymamaya çalışıyorlar. İnsanların geneli arabasına bu tür değişiklik yapmıyor, bizler biraz istisna kalıyoruz Kasım 29, 2015 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2015 carsamba gunu bu aynaları alirim. sonra kendim ugrasirim bakalim nekadar beceririz @Gürkan Çakiroglu usta gerekirse nerde bu usta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 merakla takipteyim burda hakikaten uygunmuş ama kör nokta ikazı yok bence uğraşmışken tam uşraşın http://www.otomert.com.tr/focus-elektrikli-ayna-otomatik-katlanir-2011-2014-sol-pmu3723 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2015 15 dakika önce, Olcay Sert said: merakla takipteyim burda hakikaten uygunmuş ama kör nokta ikazı yok bence uğraşmışken tam uşraşın http://www.otomert.com.tr/focus-elektrikli-ayna-otomatik-katlanir-2011-2014-sol-pmu3723 O zor işte Onun için iki tane daha modül alması gerekiyor ve bu modüller de sağlam para. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap