Ahmet M Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 1 dakika önce, Teoman S. yazdı: Yardımcı olacak çıkar sanırım. Peki elm ile açıldıktan sonra çalışırmı başka birşeye gerek varmı acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Türker Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Bence gerek siz benim aracımda var titanium donanım aynalar böle tam kapanmıyor örneğin birçok markada ayna cama yapışıyor ama focus ta yarım kapanıyor bunun için değmez o zahmet bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet M Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 7 dakika önce, Gökhan Türker yazdı: Bence gerek siz benim aracımda var titanium donanım aynalar böle tam kapanmıyor örneğin birçok markada ayna cama yapışıyor ama focus ta yarım kapanıyor bunun için değmez o zahmet bence. Aynaları ve kapı camı açma parçasını aldım sadece bu çalıştırması kaldı oda elm gerekiyormuş bende yok ankarada yardımcı olabilecek kimse varmı acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Ozaman eksik parça var. Kapı modüllerini aldınız mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet M Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 (düzenlendi) 17 dakika önce, Teoman S. yazdı: Ozaman eksik parça var. Kapı modüllerini aldınız mı? Ayrı olarak kapı modülü almadım katlanır ayna tuşu olan şöför kapısındaki arabanın cam açma kapama tuş takımını aldım ayrıyetten kapı modülüde gerekiyormu ben direk titanium bir araçtan aldım onda başka hangi parçası gerekiyor? Ocak 25, 2019 Ahmet M tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Modülsüz olmaz. Daha doğrusu ben öyle biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet M Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 (düzenlendi) @Teoman S. Modülü başka titanium bir araçtan bulabilirmiyiz peki ? Ocak 25, 2019 Ahmet M tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Modüllerin kodlarını yazmıştık. Ezbere bişi diyemem. O kodlular olması gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 3 saat önce, Ahmet M yazdı: @Teoman S. Modülü başka titanium bir araçtan bulabilirmiyiz peki ? aynı arabadan sökerseniz olur tabi. katlanır ayna aslında titaniumda standart değil ancak neredeyse hepsinde var. demek istediğim titanium değil, katlanır ayna olan araçtan sökmeniz lazım, titanium da olur styleda olur. --2 dakika sonra eklendi-- 5 saat önce, Gökhan Türker yazdı: Bence gerek siz benim aracımda var titanium donanım aynalar böle tam kapanmıyor örneğin birçok markada ayna cama yapışıyor ama focus ta yarım kapanıyor bunun için değmez o zahmet bence. bence de gereksiz ? a4te kapandığında cam epey yukarı bakıyor, kar yağınca orada da kar birikiyor diye ilk kar yağdığında katlamayı kapattım, hala kapalı ? focusta böyle bir sorun yaşamadığımdan iptal etmemiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2019 merhaba arkadaşlar; 2015 model trendx aracım için ısıtmalı katlanır ayna işine takıldım. aracımda; ŞOFÖR BV6N-14B531-EA YOLCU BV6N-14B533 EA anladığım kadarıyla mevcut moduller ile bu işlem yapılamıyor konuyu baştan beri takip ediyorum sonu A? ile biten modullerin uygun olmadığını anladım ancak bendeki ne A nede B yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2019 Yanlış hatırlamıyorsam sizdeki EA da ki A değil de E başlangıcı B olması gerek. Tabi elm den ayar yaptıktan sonra bunu deneyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 yarın söküm deneyecem E? ile biten kapı modulünün ısıtma ve katlanma gibi bir özelliği varsa işim kolaylaşacak sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2019 Şu katlanır aynanın benim için tek faydası arabanın kilitli olup olmadığını görmek! ? 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atila Tekin Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2019 Ankara'da yardımcı olabilirim isterseniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap