Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 (düzenlendi) @Teoman Saraç Hocam, focus ve c-max için kumanda kodları ortak. Servis neden bulamadı anlamadım. Çok da kod yok aslında. AM5T-14A132-AA >> "4 camlı", "çocuk kilidi: cam" AM5T-14A132-BB >> "4 camlı", "çocuk kilidi: cam + kapı" AM5T-14A132-CA >> "4 camlı", "çocuk kilidi: cam", "alt aydınlatma ve katlamalı ayna" AM5T-14A132-DB >> "4 camlı", "çocuk kilidi: cam + kapı", "alt aydınlatma ve katlamalı ayna" Aralık 14, 2015 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 @Murat Kavuk Hocam harikasın valla ne diyim. DB deki kapıdan kasıt bizim 4lülerin yanındaki kilitten kasıt sanırım. Bende anlamadım ama sen dediysen kesin doğrudur. Zaten yaklaşık bu fiyat çıktı. Senin düşüncene göre tetiği alırsam düzelirmi? Daha neler yapmam gerekşr? Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 30 dakika önce, Teoman Saraç said: @Murat Kavuk Hocam harikasın valla ne diyim. DB deki kapıdan kasıt bizim 4lülerin yanındaki kilitten kasıt sanırım. Bende anlamadım ama sen dediysen kesin doğrudur. Zaten yaklaşık bu fiyat çıktı. Senin düşüncene göre tetiği alırsam düzelirmi? Daha neler yapmam gerekşr? Teşekkürler. -DB, hem arka camları hem de arka kapıyı kilitleyen kumanda için. Sanırım bu özellik sadece c-maxlarda var. Sizin için uygun olan -CA görünüyor. Ben böyle bir uygulama yapmadığım için, kesin başka sıkıntı çıkar ya da çıkmaz diyemem. Ama başka da eksik bir şey görünmüyor. Sanırım en kolay ısıtmayı test edebilirsiniz. Çünkü ısıtma için kontrol ünitesinin değişmesi gerekmiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Abi focustada var camları kilitleme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 (düzenlendi) @Murat Kavuk Hocam bu şemaya baktım da modüller var o kesin ama GEM de bir değişiklik yapmak gerekirmi? Çünkü ilk servisle konuştuğumda GEM le alakalı bişiler demişlerdi. Belki Elektiriği kesiyor ya da vermiyor olabilirmi? Isıtmayı farkedebilirmiyim acaba? Düşünüyorumda nasıl yapabilirim diye? Birde alt aydınlatmada katlanmaya bağlı sanırım. Oda yanmıyor. @Doğan Kurban Kilit için 4lü nün yanındaki düğmenin cam kumandasında olanı kasdediliyor sanırım. Tetiğin ve kablonun resmi bulursam belki bişiler çıkar ortaya.. Ayrica 144 sizde ne konumda long / short ? Aralık 14, 2015 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 2 saat önce, Teoman Saraç said: @Murat Kavuk Hocam bu şemaya baktım da modüller var o kesin ama GEM de bir değişiklik yapmak gerekirmi? Çünkü ilk servisle konuştuğumda GEM le alakalı bişiler demişlerdi. Belki Elektiriği kesiyor ya da vermiyor olabilirmi? Isıtmayı farkedebilirmiyim acaba? Düşünüyorumda nasıl yapabilirim diye? Birde alt aydınlatmada katlanmaya bağlı sanırım. Oda yanmıyor. @Doğan Kurban Kilit için 4lü nün yanındaki düğmenin cam kumandasında olanı kasdediliyor sanırım. Tetiğin ve kablonun resmi bulursam belki bişiler çıkar ortaya.. Ayrica 144 sizde ne konumda long / short ? Gemde yapılacak değişiklik elmden yapılanlar, başka birşeye gerek olmaz. Yani tesisat dışında, oda sadece CAN görünüyor zaten. Sigortalara baktınız mı? 144 short lambanında doğrudan yanması lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Gemde yapılacak değişiklik elmden yapılanlar, başka birşeye gerek olmaz. Yani tesisat dışında, oda sadece CAN görünüyor zaten. Sigortalara baktınız mı? 144 short lambanında doğrudan yanması lazım @Ozan Kar Hocam ozaman elm den 144 u short yapacam. Birde sigortalari bulabilirsem bakarim. Acemi olduğum icin yeri ve hangisi oldugu konusunda bilgim yok. Eger sigorta yoksa calismaz zaten diye dusunuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 8 saat önce, Doğan Kurban said: Abi focustada var camları kilitleme 7 saat önce, Teoman Saraç said: @Murat Kavuk Hocam bu şemaya baktım da modüller var o kesin ama GEM de bir değişiklik yapmak gerekirmi? Çünkü ilk servisle konuştuğumda GEM le alakalı bişiler demişlerdi. Belki Elektiriği kesiyor ya da vermiyor olabilirmi? Isıtmayı farkedebilirmiyim acaba? Düşünüyorumda nasıl yapabilirim diye? Birde alt aydınlatmada katlanmaya bağlı sanırım. Oda yanmıyor. @Doğan Kurban Kilit için 4lü nün yanındaki düğmenin cam kumandasında olanı kasdediliyor sanırım. Tetiğin ve kablonun resmi bulursam belki bişiler çıkar ortaya.. Ayrica 144 sizde ne konumda long / short ? Giriş-çıkışlarda eksiklik yok ise GEM'de değişiklik gerekmez. Ozan da açıklamış durumu. Kilit konusunu şöyle ifade edeyim. Cam kumandasındaki merkezi kilit anahtarı değil bahsettiğim (o zaten makyajlılarda var). Sizdeki kumanda sadece arka camı kilitler. Bunun bir de üstünde çocuk resmi olan ve arka kapıları da elektrikli olarak kilitleyip açan versiyonu var. Bunlar normal de c-maxlarda var, focuslarda da kullanılıyor mu bilmiyorum. Ama size uymaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Bizdeki sadece cam için abi. Kapılar teyp üzerinden kilitleniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 10 dakika önce, Doğan Kurban said: Bizdeki sadece cam için abi. Kapılar teyp üzerinden kilitleniyor. Bu icerisi icin abi bebeler iceriden acamasin diye. Dusmedi jetonun bizdeki sadece disaridan acilmayi engeller... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Şimdi, Mert Yürüyen said: Bu icerisi icin abi bebeler iceriden acamasin diye. Dusmedi jetonun bizdeki sadece disaridan acilmayi engeller... Aynayı açan düğme de var. Dur yav beynim bile dondu çözülünce ayıkacaz heralde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 konuya donelim [emoji6] konu kilit degil... Bugün 144 u shorta degistirecegim. Sigortalar nerededir? Bu ozelliklerin sigortasi bos olma ihtimali ve bu nedenden calismiyo olma ihtimali varmidir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 6 dakika önce, Teoman Saraç said: konuya donelim konu kilit degil... Bugün 144 u shorta degistirecegim. Sigortalar nerededir? Bu ozelliklerin sigortasi bos olma ihtimali ve bu nedenden calismiyo olma ihtimali varmidir? Bir kaç sayfa öncesinde eklediğim bir pdf dosyası vardı, onun bir çıktısını alın derim. Orada Body Control Module dediği GEM (ön yolcu tarafı), Rear Junction Box ise arka sigorta (sol arka direk). İlgili numaraları oradan kontrol edebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 @Murat Kavuk hocam ona baktim ama tam anlamiyla cozemedim. Belki ciktiyla servis ya da eleltrikci cozebilirmi? Bilemedim. Vaz gecmek istemiyorum ama zor gozukuyor artik ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 @Murat Kavuk hocam az once arabaya indim 144 u short yaptim ama olmadi yine. rezistansi kontrol ettim hazir aynalar sogukken denedim Onlar calisiyor sorun yok ama alt aydinlatma ve katlama calismiyor. Sigorta ve cam tetik resimleri ekte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap